ulmo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ya Troyda oynuyorum ve birkactane Turk guild i var ama hicbiri almıyor sonra gel simdi olmaz gibi cvplar alıyorum millette forum a yazio onu actık bunu yaptık fln diye sonra trader olduklarında thiefler olduruyor bnların bazilarıni sonra neden dalmıyorsun diyor thieflere. yardim etsene diyor oldukten sonra. 5dk once basından kovuyordun boyle is olmaz valla ya biri adam gibi su forumlara yazsin iste guilde player alımı vardir iste sunu sunu yapın oyunda demesi lazım yoksa benim masterlara yalvarcak halim yok buradan yuksek levellı kisilere sesleniyorum: hepimiz Turkuz birbirimize yardimci olmaliyiz lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 +1 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Fikirlerini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sfobo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bana istediğini sorabilirsin bende xian da oynuyorum Wicked guildinin master ıyım lvl im 35 xian a gelmeyi düşünürsen de guilde alırım şu an 12 kişiyiz [Bu mesaj sfobo tarafından 25 Aralık 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben torydayim ama genede saol xian da oynayanlar icin senin bu yazdigin cok yardimci olacaktir eminim duyarlılıgın için saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar