special77 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Tamam görünüyor ki Fire'ın Magical Attack'ı daha yüksek. Ama Lightning'teki yüzde(%) olarak Magical attack arttıran skill bu açığı kapatmaz mı? Yüksek levellerde galiba %15 falan açılıyor(son seviye) Fazla değil mi %5-10 bile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 valla sağ olsun aradaslar ben spearman iken beni gittiler cold gibi bir skill e yonlendirdiler ama ilerde anladım nekadar yanlıs yaptıgımı simdi light ile forge kasıyorum ayriyetten bide cold var level 20 olunca dusurucem gerçi ama ben derimki Light a git hem yavaşlatma hemde yuksek damge var oyunda en yuksek damge light da chaing lightling gibi cok guzel ve yuksek damge li bir skillde var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: ulmo, 25 Aralık 2005 16:12 tarihinde demiş ki: valla sağ olsun aradaslar ben spearman iken beni gittiler cold gibi bir skill e yonlendirdiler ama ilerde anladım nekadar yanlıs yaptıgımı simdi light ile forge kasıyorum ayriyetten bide cold var level 20 olunca dusurucem gerçi ama ben derimki Light a git hem yavaşlatma hemde yuksek damge var oyunda en yuksek damge light da chaing lightling gibi cok guzel ve yuksek damge li bir skillde var :) Evt ama sadece spear icin yuksek baska silahlarda ise yaramiyor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 silahini soylemedigi için dogru haklısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 nasıl sadece spearda bende bowla birlikte kullanıyorum ve 500 altı vurmuyorum 500-1500 arasında damagelerim benim tavsiyem şu blade-sword fire , bow lightning veya cold, spearda lightning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
special77 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: quatim, 25 Aralık 2005 16:31 tarihinde demiş ki: said: ulmo, 25 Aralık 2005 16:12 tarihinde demiş ki: Evt ama sadece spear icin yuksek baska silahlarda ise yaramiyor!! level-18 2 tane yay var bende 2si de +0 ama birinin Phy AP yüksek birinin de Mgc AP yüksek ve 2si de aynı marka Powerful iron bow ve aynı level spear'a baktığımız zaman oynama varsa bile çok az 3-5 Mgc AP fark var. Spear'ın daha fazla vurması Heuksal skillerinin yüzde oranlarının fazla olmasından kaynaklanıyor olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar