Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire mı Lightning mi ?

special77

Öne çıkan mesajlar

valla sağ olsun aradaslar ben spearman iken beni gittiler cold gibi bir skill e yonlendirdiler ama ilerde anladım nekadar yanlıs yaptıgımı simdi light ile forge kasıyorum ayriyetten bide cold var level 20 olunca dusurucem gerçi ama ben derimki Light a git hem yavaşlatma hemde yuksek damge var oyunda en yuksek damge light da chaing lightling gibi cok guzel ve yuksek damge li bir skillde var :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ulmo, 25 Aralık 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
valla sağ olsun aradaslar ben spearman iken beni gittiler cold gibi bir skill e yonlendirdiler ama ilerde anladım nekadar yanlıs yaptıgımı simdi light ile forge kasıyorum ayriyetten bide cold var level 20 olunca dusurucem gerçi ama ben derimki Light a git hem yavaşlatma hemde yuksek damge var oyunda en yuksek damge light da chaing lightling gibi cok guzel ve yuksek damge li bir skillde var :)

Evt ama sadece spear icin yuksek baska silahlarda ise yaramiyor!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
quatim, 25 Aralık 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
said:
ulmo, 25 Aralık 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
Evt ama sadece spear icin yuksek baska silahlarda ise yaramiyor!!

level-18 2 tane yay var bende 2si de +0 ama birinin Phy AP yüksek birinin de Mgc AP yüksek ve 2si de aynı marka Powerful iron bow ve aynı level spear'a baktığımız zaman oynama varsa bile çok az 3-5 Mgc AP fark var. Spear'ın daha fazla vurması Heuksal skillerinin yüzde oranlarının fazla olmasından kaynaklanıyor olamaz mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...