NewMember Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 arkadaşlar oyunda yeniyim şu an tamamen str gidiyorum class 1 heuksal 2 force 4 cold cwp larınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bişey sormamışsın ki cevap bekliyorsun?[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewMember Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 alt tarafları okursan görürsün KÖR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Evet körüm ben. hala bir soru cümlesi veya soru işareti göremiyorum[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewMember Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 başlıklar da yazıyor alt tarafa bak bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 düzgün konuş bende bişey anlamadım yazdığından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 arkadaşım yazdigin sacma sapan bisey bide yardim etmek isteyenleri tersliyorsun ilk once soru sormayi ogren sana yardim edenede saygi goster!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewMember Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 pardon burada yazmayı unutmuşum int e de basmam gerekiyor mu = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bak şimdi eğer sppear kullanıyorsan int git eğer glaive kullanıyorsan full str git magic büyüsü sana kalmış ama doğru gidiyorsun ama oyunun başındayken sp farmer konusunu arayıp bi oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewMember Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ingilizce yok sa ?? sen bana anlatsan ?? ben hem glavie hemde spear giyiyorum başlarken glavie yi seçtim ama oyunda şu an spear ile geziom attack daha ffazla oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 EVT int attack hp güç hp enfazla 1200de bırak gerikalanları inte ver int attack demek !!!!! BENİM LVL 29 ARCHER VAR hp 1300 ınt (mana) 1800 (((((BENCE BU OYUN KNİGHTA 1000 BASAR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ÖYLE YAP OK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewMember Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 str i 1200 can olunca bırakim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar