ravachol Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 organize işlerde duydum da deli hoşuma gitti, bu sarkıyı paylasabilecek bi arkadas var mı bayaa bi aradım da bulamadım.
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 http://eksisozluk.com/show.asp?t=bye+bye+love bye bye love bye bye happiness hallo loneliness i think i'm gonna cry. bye bye love bye bye sweet caress hallo emtiness i feel like i could die. there goes my baby with someone new. she sure looks happy i sure am blue. she was my baby till he stopped in. goodbye to romance that night have been. bye bye love ... i'm through with romance i'm through with love. i'm through with counting the stars above. and here's the reason that i'm go free. my lovin' baby is through with me. bye bye love ... solo there goes my baby ... bye bye love ... bye bye love goodbye bye bye love goodbye bye bye love goodbye. baya bi aramamışsın sanki ?[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]selam ben seksapel [b/]
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Tarzı ne bu parçanın?[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me!
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 şarkıyı aradım diyorm sözlerini değil ..))
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 dedigim linke girsen anlıcaksın ama..[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]selam ben seksapel [b/]
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 girdim de orada 10 tane entry 2si zaten bastan asagı söz hala ne demek istedigini anlamıs degilim.. edit: neese artık hayatımdan bıktım istemiyorum... [Bu mesaj ravachol tarafından 25 Aralık 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 limewire falan kullanın yahu, o tür programları biliyosunuzdur diye tahmin etmekteyim[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Öne çıkan mesajlar