MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 eiwah o zaman Krusty..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sende bi bozukluk vardır o znm dna felan yaptır :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Arkadaşlar Türklüğünden utanan varsa çıkabilir Türk vatandaşlığından ama ben mutluyum. Fakat dikkatimi çekti ben TÜRKÜM fakat bunlardan hiçbirini yapmıyorum...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Türk'lüğünden utanan adama ben vatan haini olarak bakarım.[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bende vatanı olmayan die bakarım[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 haha ben bunu okuyana kadar 10 kişi daha mesaj atmış :D.Çok hoş ya.Şuna güldüm hemde üzüldüm: >70..Tüp kaçiriyor mu, kaçirmiyor mu diye kibrit yakip kontrol eder. :D:D:D:D:D bafbafbaf[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 tüpü çakmakla kontrol etmek gerçekten çok komikmiş, öyle zekice bir espri ki! bu yazılanların içinde sadece kırmızı ışık mevzusu doğru ve bu da hiç komik değil. bi defa başkalarının kusurlarını liste haline getirmek alçak bir davranıştır. Çoğunuz kendini genellemenin dışında görüp yorum yapıyor ama 100 tane salakça davranışı ben birinizin üzerine etiket gibi yapıştırayım bakalım o zaman ne tepki vereceksiniz. bu yazı onur kırıcı ve ırkçıdır. [Bu mesaj ninjaturtles tarafından 25 Aralık 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 şu biiiiiiir şuda ikiiiiiiiiiiiiiiiii 2 topic açıldı böle ve hiçbirininde uplanma süresi daha dolmadı :hrr: vede benimi cevabım aynen suydu orda görürsün topice bir göz atarsan. yine aynı cevabı vermek istiyorum; bencede iyi deil. tebessüm etmemi bile sağlamadı.hatta dahada surat astım =( bende bitane ekliyim: başka ülkelerin insanları kendi ülkelerine toz kondurmazlar,ama bizim türklerde başka ülkelere toz kondurmayıp kendi ülkesini boka bularlar[signature][hline]Kzb Ept "M" Yt Woep Bid [Bu mesaj Padi tarafından 25 Aralık 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar