Bowlz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Slm PaTiciğe yeni üye oldum baktım hemen bana göre bi bölüm damliyim dedim ilk mesaj buraya olsun hepinixe iyi akşamlar!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hoşgeldin...[signature][hline]All I can do is try... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Selam Hoşgeldin.[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 selam[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hoşgeldin[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hoşgeldiniz.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Uff 1 msj. Hoşgeldin :)[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 İlk adım(post) geldi devamıda gelir elbet.. Hoşgeldin...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar... -Bizim imamın duaları critical çakar... Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hoşgeldin aramıza[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi??? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hoşgldn[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hoşgeldin[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 meraba[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 merhaba[signature][hline]ewq Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hg[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hoşgeldin umarım iyi vakit geçirirsin=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hoşgeldin ailemize :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hoşlargeller Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hoşgeldin[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.