A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Selam millet paticik'i yeni keşfettim uamarım tez ayrılmam.Burdan hepinize selam diyorum ve foruma hızlı bir giriş yapıyorum..... Alıntıla
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hızlı giriş :D Hade hoşgeldin..[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body... The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say: Death isnt hard,if you select real way.. Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hoşgeldiniz..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Alıntıla
AnAemiA Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bende yeni bir üye olmama rağmen sana hoşgeldin demek istiyorum hatta nickimin yanında blon var halen nezaman gidicek acaba :)[signature][hline]Life... is like a box of chocolates. Alıntıla
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ... [Bu mesaj A-R-E-S tarafından 24 Aralık 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hoşgeldin..[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Alıntıla
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Tekrar hoşbulduk millet..Bende soracam bu balon ne zaman sönecek...Bir sitede modaratörüz burda bizi tanıyan dalga geçmesin valla....[signature][hline]Bu arada deniz tarafındaki kale arkasında bir grup taraftar üstlerini çıkardı. Fenerbahçeli taraftarlar İnönü stadında değerli izleyiciler.... Alıntıla
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Her mesaja merhaba yazmana gerek yok kuralları oku başta istersen dimi Dory..[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Alıntıla
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Tamam her mesaja bende cvp yazmak istemiyorum ama balon olayını yeni gelenlere ayrıntılı topicinde göremediğim için yazdım...Bu balon ne zaman söner beyler....[signature][hline]''Fight club is about winning or losing.It isn't about words.When the fight is over,nothing is solved,but nothing mattered....'' Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hoş geldin. limewire niye değil.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Alıntıla
_cellph_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 mrb ben de bıara takılıodum sonra bırakmıstım patıyı ama tekrar geldım iiki de geldım herkese slmsss[signature][hline]so much for my happy ending... Alıntıla
laverda Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hoş geldin[signature][hline]laverda yalan oldu.. Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Beyler hala bu balona bir cevap alamadım...Bu balaon ne zaman söner?[signature][hline]''Fight club is about winning or losing.It isn't about words.When the fight is over,nothing is solved,but nothing mattered....'' Alıntıla
Eshevar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Kaydolduktan 24 saat sonra ayrıca hoşgelmişsin[signature][hline]aslında birşeyler yazıyordu burada, ama sıkıldım sildim... Alıntıla
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 meraba[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Alıntıla
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hoş geldiniz niye ayrılasın ki[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.