Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 geçen sene 3. şube özel 3m51 alternatif 3m61di 3n51 3n61 3p51 3p61 die gidiodu.... sınıflar sene içinde dğerlerini geçebilio 4. şubede 4n51 özel, 4n61 alternatifti[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Neyse cok guzel kizlar var bizim sinifta :) Artik dersaneye gitmek icin daha motive edici nedenlerim var :)[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightWishbob Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 O bıse mı sabahtan aksama dek fen bılım derslerınden bıktık ayrıca bıde sıcaklık ta olunca hosaf gıbı oldum.ayrıca sınıfların subeleını hıc anlamadım[hline]To be or not To be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paticik'te 3. şubede TM olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 walla ben 4. şubedeyimö oturdupum yer idrek klima havası alıyo böyle taze taze serin serin süper[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Beşiktaş şubesinde (diğer şubelerde de aynıdır belki) bu sene G özel sınıf (G31 FM özel, G22 TM özel). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 evet G31 özel, F41 alternatif sınıf beşiktaşta :) ilk gün alışık olmadığım için yorucuydu ama güzel sayılabilirdi tabi.. nasılsa alışmak zorundayız bari şimdiden kabullenelim hehe :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 2U52 Bakirkoy'de Tm Ozel sinifi... Hem ozel hem guzel :) Ne kadar ho$ kiz varsa dolu$mu$.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 valla moral bozmak gibi olmasın yanlış anlamayın ama bu ilk gün heyecanları çabuk geçer... bir ayın sonunda hoşaf gibi olursunuz ztn ama nolursa olsun sonunda olacakları düşünüp çalışmanız gerek tabi... sora patlarsınız... kotu olur... sabah akşam nereyi yazsam girerim ucundan diye düşünürsünüz bnm gibi...[hline]Solid Snake Damien app mage (Europa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Hicte bile.. :)[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 geçen sene 3F41 öğrencisi olarak yenilere bir tavsiye Murat Yıldırım'la asla iddiaya girmeyin kazanmanız imkansız cevabınızdan emin olsanız bile kesinlikle bir cin noktası vardır o sorunun az baklava kaybetmedik :) sınıfça yemek bile ısmarlamıştık (sinema biletlerini nasıl kazandığımızı biz de bilmiyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 bende mefteyım bugun gıttım dellendım 2g71 yazmışlar sınıfa ama sınıfın kapısında sadece g yazıo lol yahu ozaman 2 yı 71 ı nıe yazıosunuz girdik bi hoca geldı trigonometri hocası adam ölmüş ama gömmemişler konuşurken yere bakıo nefes alamıyo kendı kendıne konuşuo bazen sınıftan çıkıo koridorda gezıo gelıo hele geometri hocası karı tam bi seda sayan yada petek dinçöz eli maşalı kadırgalı karıalra benziyo dersin ortasinda mudur geldı ben mudurum arada bı derslerı boyle bolerım dedı adam cem uzan gibi vaadler verdı bıze yarım saat çok şopar bi dersane tam anlamıyla kalıte haysıyet eksilerde[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: Prawler, 13 August 2003 20:02 tarihinde demiş ki: ya 2 senedir FBm deyim Lise 3 lere 31 ve 41 veriliyor[hline][b] siz yine şanslısınız ben de aşagıdaki şubedeyim oglenciyim ve sınıfım 4V61[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar