Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenbilimlerine kafam...

Berk

Öne çıkan mesajlar

yok özellikle karıştırıyorlar ki kimse hangi sınıfın en iyi-en kötü olduğunu bilmesin diye.. tabi zamanla sınav sonuçlarına bakılarak anlaşılıyo ya neyse :)

yani geçen sene "Y" en iyi sınıfken, "P" en kötüydü. o tarz bişi[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
Fizban (9:08 PM) :
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
kıl olurum şirin diyenlere
Sosyal ağlarda paylaş

ben 3. şubede öğlenci yani 14:00 de başlıycam
bu arada 3. şube kadıköyde Bahariye şubesi oluo yani en piyasa ve en merkezi ve kısaca en güzel şube :) dersanenin altında burger king var zuha

aynı subede olanlar icq ma gelsin 500252

ben Mysterio
www.mix.gen.tr[hline]Forgotten = Mysterio
Mysterio = Forgotten
Forgotten = Mysterio
Mysterio = Forgotten
Sosyal ağlarda paylaş

coldwind, insan hem okula hem öss ye çalışması ne kötü bişey diil mi? :)

bizim gibi haftanın 7 günü öss ye çalışmak sizin için haksızlık .
hehehe nasılsın nasıl gidiyo?? kasmaya başladın mı ?? ben hiç çalışmıyorum nede olsa sene içinde paso öss ye çalışıcam :)) hadi görüşmek üzere ( bide size seneyede haftada 14 sınav yaparlarsa işiniz iş sizin )
Sosyal ağlarda paylaş

konu başlı süper ama kadıköy üçüncü şube mükkemmel (reksin ordaki) bir yerdir staff ı harikadır ( uo? ) hele tarihçi bir gökhan hoca vardır aman aman nese şimdi ağlamasın dördüncü şube sizde gelirde gülmekten ölürsünüz yada karın kası yaparsınız ben 02-03 sezonu 3n81 dim mefte de aynı kodlama var hemen anlatayım ilk sayı yani 3 şube numarası n sınıf 8 dönem numarası (bakınız ben hafta içiyim mesela) 1 de fenci olduğunuzu söyler 2 ise tmci oldunuzu
Eğer 3. şubedeyseniz Zihnet Hanım'a (müdür) Taylan'dan selam söyleyin çok sever beni bir ara gidim mavi koltuklarda otirim terasta şöle keyif yapim ah ah bütün sene haftada fazladan gitmeler dahil 6 günümün geçtiği yer be! resmen lise oluyo ama hafta içleri her yerde dalavera :P
[hline]SatanJager[RE]

RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)
http://diablokiller.cjb.net/
ICQ# : 38811823
http://diablokiller.cjb.net/

[Bu mesaj SatanJager tarafından 16 August 2003 02:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi şöyle söyliyeyim bakırköy şubesindem a dan z ye kadar gidiyo arada q falanda var sen düşün benm bakırköy şubesinde 2o 61 di şimdi değişecek sabahcı olucam 2o 61 diye mesaj geldi sonra vaz geçtiler sınıf düzenlemesi değişecek sizinki değişiyo die anlamadım[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes:
DİSRAELİ
Sosyal ağlarda paylaş

sınıfların zaten belli bir seviyesi var ama biz bunu bilmiyoruz. daha sonradan ortaya çıkacak, 1. deneme sınavında sınıf atlanmıyomuş, 2. deneme sınavından sonra atlanabilinecekmiş. yani en azından ekime kadar şu an bulunduğunuz sınıftasınız.[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
kıl olurum şirin diyenlere
Sosyal ağlarda paylaş

Kimle aynı sınıfa düştüğünüzü ögrenmek için taktik geliştirmiş bir arkadaş, hatta kimlerin özel sınıfta olduğunu da görebilirsiniz. Kaynak : Ekşi Sözlük. C/p ediyorum.

noter huzurunda tasdikli metodumu tekrar tekrar denedikten sonra acikliyorum, i.e 6.0'da cali$iyor:
1.) www.fenbilimleri.com'a girilip öss bölümü seçilir.
2.) sol alta numara yazilir, ok denir tekrar acilan pencerede de dokunmadan ok denilip geçilir.
3.) şimdiki ekranda önce ders programina sonra etüd programi sayfasina gidilir, etüd programındaki database hatasını gördükten sonra browserınızın adres barındaki adres "http://www.fenbilimleri.com/online2002/sinif.asp" $eklinde degistirilir.
4.) cikan textboxa numara yazilarak sınıfınız bulunur, sınıfınızı gösteren yerdeki adres kopyalanır $u formda bişey olmalıdır :
"http://www.fenbilimleri.com/online2002/sinif.asp?studentid=xxxxx&search=1" ;
5.) browserınızın back tu$una basılır ve cıkan ekrana bu adres yapı$tırılıp enter'a basılır. uzunca bisüre beklenir.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 17 August 2003 04:24 tarihinde demiş ki:
B.koy $ubesinde sabahci olanlar;
Pazartesi Paticik T-Shirtlerinizi giyin oyle gelin :)

Ahah örgüt eylemi falan sanarlar lem :D[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com
[SouLForGeD, 15 August 2003 17:01 tarihinde demiş ki:
Roket atarlı muz kızartmasımı istiyomuş?
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...