Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 yok özellikle karıştırıyorlar ki kimse hangi sınıfın en iyi-en kötü olduğunu bilmesin diye.. tabi zamanla sınav sonuçlarına bakılarak anlaşılıyo ya neyse :) yani geçen sene "Y" en iyi sınıfken, "P" en kötüydü. o tarz bişi[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ehehe iyi o zaman oglencıyım sevındım sımdı :p sabah erken kalk derdı olmıycak[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 walla bende sabahçı oldğuma sevindim sabah kalkar giderim noolcak öğleden sonra çekilirmi be[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ben 3. şubede öğlenci yani 14:00 de başlıycam bu arada 3. şube kadıköyde Bahariye şubesi oluo yani en piyasa ve en merkezi ve kısaca en güzel şube :) dersanenin altında burger king var zuha aynı subede olanlar icq ma gelsin 500252 ben Mysterio www.mix.gen.tr[hline]Forgotten = Mysterio Mysterio = Forgotten Forgotten = Mysterio Mysterio = Forgotten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ya 4. şube 4M11 diye msg geldi bana ne bu anlamadım[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 pazartesi sabahı 4. şubeye gidicesin işte bende gidicem ben I sınıfındayım ama[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mehmetcan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 coldwind, insan hem okula hem öss ye çalışması ne kötü bişey diil mi? :) bizim gibi haftanın 7 günü öss ye çalışmak sizin için haksızlık . hehehe nasılsın nasıl gidiyo?? kasmaya başladın mı ?? ben hiç çalışmıyorum nede olsa sene içinde paso öss ye çalışıcam :)) hadi görüşmek üzere ( bide size seneyede haftada 14 sınav yaparlarsa işiniz iş sizin ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 konu başlı süper ama kadıköy üçüncü şube mükkemmel (reksin ordaki) bir yerdir staff ı harikadır ( uo? ) hele tarihçi bir gökhan hoca vardır aman aman nese şimdi ağlamasın dördüncü şube sizde gelirde gülmekten ölürsünüz yada karın kası yaparsınız ben 02-03 sezonu 3n81 dim mefte de aynı kodlama var hemen anlatayım ilk sayı yani 3 şube numarası n sınıf 8 dönem numarası (bakınız ben hafta içiyim mesela) 1 de fenci olduğunuzu söyler 2 ise tmci oldunuzu Eğer 3. şubedeyseniz Zihnet Hanım'a (müdür) Taylan'dan selam söyleyin çok sever beni bir ara gidim mavi koltuklarda otirim terasta şöle keyif yapim ah ah bütün sene haftada fazladan gitmeler dahil 6 günümün geçtiği yer be! resmen lise oluyo ama hafta içleri her yerde dalavera :P [hline]SatanJager[RE] RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :) http://diablokiller.cjb.net/ ICQ# : 38811823 http://diablokiller.cjb.net/ [Bu mesaj SatanJager tarafından 16 August 2003 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 abi şöyle söyliyeyim bakırköy şubesindem a dan z ye kadar gidiyo arada q falanda var sen düşün benm bakırköy şubesinde 2o 61 di şimdi değişecek sabahcı olucam 2o 61 diye mesaj geldi sonra vaz geçtiler sınıf düzenlemesi değişecek sizinki değişiyo die anlamadım[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 simdi bi kac soru sorucam 1- hangi sinavin sonuclarina gore bu siniflari olusturdular? 2- 3m31 nasil bir sinif? 3- 3 brger king ustu yer dmi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 evet burger king üstündeki yerdesin. sınıflar karma olarak yapıldı. sonradan sınavlarla belli olacak[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 sınıfların zaten belli bir seviyesi var ama biz bunu bilmiyoruz. daha sonradan ortaya çıkacak, 1. deneme sınavında sınıf atlanmıyomuş, 2. deneme sınavından sonra atlanabilinecekmiş. yani en azından ekime kadar şu an bulunduğunuz sınıftasınız.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 5. dönem noluyor bu arada?? bana 1r51 vermişler hmm[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] [Bu mesaj fixmen tarafından 16 August 2003 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Kimle aynı sınıfa düştüğünüzü ögrenmek için taktik geliştirmiş bir arkadaş, hatta kimlerin özel sınıfta olduğunu da görebilirsiniz. Kaynak : Ekşi Sözlük. C/p ediyorum. noter huzurunda tasdikli metodumu tekrar tekrar denedikten sonra acikliyorum, i.e 6.0'da cali$iyor: 1.) www.fenbilimleri.com'a girilip öss bölümü seçilir. 2.) sol alta numara yazilir, ok denir tekrar acilan pencerede de dokunmadan ok denilip geçilir. 3.) şimdiki ekranda önce ders programina sonra etüd programi sayfasina gidilir, etüd programındaki database hatasını gördükten sonra browserınızın adres barındaki adres "http://www.fenbilimleri.com/online2002/sinif.asp" $eklinde degistirilir. 4.) cikan textboxa numara yazilarak sınıfınız bulunur, sınıfınızı gösteren yerdeki adres kopyalanır $u formda bişey olmalıdır : "http://www.fenbilimleri.com/online2002/sinif.asp?studentid=xxxxx&search=1" ; 5.) browserınızın back tu$una basılır ve cıkan ekrana bu adres yapı$tırılıp enter'a basılır. uzunca bisüre beklenir.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 OBAREY adam hecekır..adam asmıs yemiş düşünmüş boş durmamıs.. dislerim sızlayarak izliyorum..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 yaptım amma dam war bızım sınıfta ole yuh! kızlar da normal e$ deger snaırım bı daha bakım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Ulan 1 gün kaldı dershanelre aman tanrım!!![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 eet shit![hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 burda sayısal 1 . sıymıs yok ea bırıncısıymıs onuda gosterıyor o yuzden en iyi sınıf L sınıfı...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 gecen sene kadikoydeki ozel sinif 3l51 idi sonra 3l61 alternatif 3m51 3m61 3n51 3n61 3p51 3p61[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 4ncu sube nerdeki?[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 kadıköy.. burda sınıf sıralaması mevcut değil sanırım? yani alfabetik sırayla gidiyor da sınıflar :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 B.koy $ubesinde sabahci olanlar; Pazartesi Paticik T-Shirtlerinizi giyin oyle gelin :)[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 GEOMETRİ GEOMETRİ TÜRKÇE FELSEFE COĞRAFYA MATEMATİK Ilk gunden olur mu boyle ya?![hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 said: -Wissy, 17 August 2003 04:24 tarihinde demiş ki: B.koy $ubesinde sabahci olanlar; Pazartesi Paticik T-Shirtlerinizi giyin oyle gelin :) Ahah örgüt eylemi falan sanarlar lem :D[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com [SouLForGeD, 15 August 2003 17:01 tarihinde demiş ki: Roket atarlı muz kızartmasımı istiyomuş?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar