Passanger Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 hosgeldin[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Alıntıla
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hoş geldn[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Alıntıla
qsc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hoşgeldin[signature][hline]skate or die - skate and die - skate to die Alıntıla
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 h.g[signature][hline]kissy kissy...boo!! Garbage =o= FM@ wj -alatariel- Alıntıla
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 harbiden hoşgeldin[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Alıntıla
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 H.g[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Alıntıla
FireTiger Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Hoşgeldin[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi??? Alıntıla
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 42 yıl dusunsem aklıma gelmezdi :lol:[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! wtf Alıntıla
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Welcome[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Alıntıla
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hoş geldin[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Alıntıla
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hoşgeldin[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Alıntıla
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 geldin hoş[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.