Zopik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 S.1) Yeryüzünde ki 1gr. kütleye; Dünya'nın, Ay'ın ve Güneş'in etki ettiği kuvvetleri gösteriniz. Yine bu kütleye etki eden bu üç cismin bileşke kuvvetinin bir yıllık bir periyod içindeki max. ve min. olduğu noktaları gösteriniz. Güneş ve Ay için gel-git olayını bu kuvvetler cinsinden yorumlayınız. S.2) [code=php] Uydu Adı a p Io 4.22 1.77 Europa 6.71 3.55 Ganymede 10.70 7.16 Callisto 18.8 16.7 [/code] Tabloda verilen bilgiler Jüpiter'in uygularına aittir. Buna göre log a ve log p grafiğini kullanarak Jüpiter'in kütlesini bulunur. p : periyod a : uydu yarıçapı (soruda verilmemiş. yarıçap diye biliyorum)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu [Bu mesaj Zopik tarafından 22 Aralık 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Okuyan 30 küsür kişiden hiç biri mi anlamıyor yahu ? Neyse verdim ben ödevi. Okuduğunuz yeter :)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hangi bölümdesin :)[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Fizik. Kaçıncı sınıfsın deme ama. Her seneden dersim var : p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hangi okuldasın? o zman..)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar