JacquieS_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Arkadaslar belkıde bu kanı hakkında cok topik acıldı ama ben qormedıım. Sizden istedıqım su :normal sıfremı qırıoorum sitede emailime atıorum yeni şifreyi emailime qelen şifreyi bi daha kulanamıorum yani yine eskı şıfremle qırıorum ne yapmam qerek yardım edersenız sewırnırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yardım plz.. sifre qelınce ne yapmam qerekioo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 g ve v harflerini kullanmayi ogrenene kadar sana yardim eden top olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: tosun_pasa, 25 Aralık 2005 14:35 tarihinde demiş ki: g ve v harflerini kullanmayi ogrenene kadar sana yardim eden top olsun. ne alaka ?[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bu arada carımın herseyini biliorum...dt gizli soru herseyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar