Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tüm bi yıl boyunca bitirilenler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öss'nin mına koydum (gazım)
Nisanda kız arkadaş buldum 8 aydır beraberdim
Yazın interrail yaptım, tüm avrupayı gezdim
Ünide hazırlığı atlamadığım için rahat geçirdim
Tango öğrendim
13 kilo verdim

Ne kadar güzel bir yıl geçirmişim lan ben? Şimdi fark ediyorum ha... hehehe[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
herşeyi bitirdim hala şu okulu bitiremedim[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild
Mesaj tarihi:
hayat beni bitirdi bu sene hep aksi işler oldu ama ben hep hayırdır dedim bu sene inşallah daha iyi geçer[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Mesaj tarihi:
kiz arkadasimla olan iliskim 1 yil 1 ay oldu galiba onun harici dandik bi yildi gidip gelmeler depresyonlar falan fisman[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
Hastane hemşirelerine eğitim vermeyi bitirdim. Sonunda şükürler olsun demekten başka bişey demiyorum..

Allah kimseyi hemşirelerin eline düşürmesin eğitim konusunda..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
bi erkek arkadaşı terkettim ve yenisine başladım..
çok iyi bi insan tanıdım..
değişik bi yıldı başarılar fazlaydı[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Mesaj tarihi:
bu son darben olsun insafsız insan!eyt![signature][hline]adıma yazılmış şarkı bile var olm

[Bu mesaj pogodi tarafından 24 Aralık 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende insan psikolojisi ile bişeyler kaptım ayrıca edebi alana ilginç bir yorum getirdim, ayrıca hayatımda en mükemmel adımlardan birini yaparak liderlik seminerine katıldım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu yıl bende yine değişen bişi olmadı, damak zevkim değişmedi, müzik zevkim değişmedi, sosyal hayatım değişmedi(=kopuk), notlarım değişmedi, okulum değişmedi, bi tek ben değiştim bünyem değişti. bir yıl daha yaşlandım ühürühü[signature][hline]Penguen, Kahve, Su, Makarna, Otobüs Bileti, Paso, Boş Yazılı Kağıdı, FR, Dede Korkut, Mesnevi(Saygı Duyun), Otobüs Uykusu, Otobüste Yanımda Oturan Müthiş Parfümlü Kadın, Otobüste Akıttığım Salya, Aşkım, Okul, Yazılarla Kapladığım Sıra, Küfrettiğim Hoca, Asetat Kalemi, Karışık Tost...
Mesaj tarihi:
kendimle ilgili sorunlarımı bulmayı büyük oranda bitirdim
seneyede çözümleri biter işalla.
tabi araya yenileri eklencek, döngü işte bir bakıma[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
adam zaman ve mekan olayını aşmış.. helal![signature][hline]Penguen, Kahve, Su, Makarna, Otobüs Bileti, Paso, Boş Yazılı Kağıdı, FR, Dede Korkut, Mesnevi(Saygı Duyun), Otobüs Uykusu, Otobüste Yanımda Oturan Müthiş Parfümlü Kadın, Otobüste Akıttığım Salya, Aşkım, Okul, Yazılarla Kapladığım Sıra, Küfrettiğim Hoca, Asetat Kalemi, Karışık Tost...
  • Yeni Oluştur...