Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tüm bi yıl boyunca bitirilenler...

eternal_journey

Öne çıkan mesajlar

Öss'nin mına koydum (gazım)
Nisanda kız arkadaş buldum 8 aydır beraberdim
Yazın interrail yaptım, tüm avrupayı gezdim
Ünide hazırlığı atlamadığım için rahat geçirdim
Tango öğrendim
13 kilo verdim

Ne kadar güzel bir yıl geçirmişim lan ben? Şimdi fark ediyorum ha... hehehe[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

8 cm uzadım :D hehehe
lise sonda amerikada okumaya hak kazandım (bekle beni M.I.T oda olucak)
hayatımın en guzel bilgisayar oyununu oynadım :D (wow)

guzeldi yane..[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

bende insan psikolojisi ile bişeyler kaptım ayrıca edebi alana ilginç bir yorum getirdim, ayrıca hayatımda en mükemmel adımlardan birini yaparak liderlik seminerine katıldım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yıl bende yine değişen bişi olmadı, damak zevkim değişmedi, müzik zevkim değişmedi, sosyal hayatım değişmedi(=kopuk), notlarım değişmedi, okulum değişmedi, bi tek ben değiştim bünyem değişti. bir yıl daha yaşlandım ühürühü[signature][hline]Penguen, Kahve, Su, Makarna, Otobüs Bileti, Paso, Boş Yazılı Kağıdı, FR, Dede Korkut, Mesnevi(Saygı Duyun), Otobüs Uykusu, Otobüste Yanımda Oturan Müthiş Parfümlü Kadın, Otobüste Akıttığım Salya, Aşkım, Okul, Yazılarla Kapladığım Sıra, Küfrettiğim Hoca, Asetat Kalemi, Karışık Tost...
Sosyal ağlarda paylaş

adam zaman ve mekan olayını aşmış.. helal![signature][hline]Penguen, Kahve, Su, Makarna, Otobüs Bileti, Paso, Boş Yazılı Kağıdı, FR, Dede Korkut, Mesnevi(Saygı Duyun), Otobüs Uykusu, Otobüste Yanımda Oturan Müthiş Parfümlü Kadın, Otobüste Akıttığım Salya, Aşkım, Okul, Yazılarla Kapladığım Sıra, Küfrettiğim Hoca, Asetat Kalemi, Karışık Tost...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...