Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CHARIMI GERİ İSTİYORUM

Aradriel

Öne çıkan mesajlar

onca emek geceler ve gündüzler bir aylık bi aylık bi takip edeme sonucu yanlışlıkla resmi siteye mail adresimi yazmam sonucu charımın heba olması sizce bu hakmı şu an o kadar doluyum ki anlatamam poli sana özel msj olarak yolladım inşallah blackwinds e yollarsın ve oda ilgilenir şu an amasya da askerlik görevimi yaptığımdan dolayı fazla giremiyorum ama inş. mailime gelir AMASYA DAN sevgiler mail: [email protected]

Nick : Aradriel
lvl : 61
np : normale göre iyi idi :(
son durumu : bilinmiyor
ırk : El Morad
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aradriel, 25 Aralık 2005 13:15 tarihinde demiş ki:
said:
MetalStyl3, 25 Aralık 2005 13:14 tarihinde demiş ki:
tamam.

Senin gibilerin hala bu forumda bulunması içler acısı :S

Arkadasın basına gelmedigi için güle oynaya buraya reply yazar.. hehehe
Benimde absıma gelmedi ama işallah geri alırsın ne diyek ...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de hata var ben burayı uzun zamandır takip ediyorum böle çocukca verilen yanıtlara karşılık vermem hata idi ama ne diyelim gülme komşuna gelir başına. umarım başına gelirde o anki duyguları tadar ve ve ve de umarım ki kendisinin yaptığı gibi de biri de böle çocukça bi cevap la onun bozuk olan moralini daha da bozar.
Sosyal ağlarda paylaş

dostum gecmıs olsun bendede aynı sorun var lvl 61 blade masterım gitti. ama yapabilceğin bişi yok hele zamanında premium almamıssan ve gizli soruyu bilmiosan gecmıs olsun ben oyunu bıraktım. tavsiye ederim hayatınızı 0,25mm bi kabloya bağlamayın.ben bu oyun yuzunden kız arkadasımdan ayrıldım. ailemle aylarca kus kaldım. öss yi bosladım 1 senem bosa gitti. uykusuz kaldım.2 raptor yaktım 1 hafta acısı cıkmadı. bosuna zamanınızı harcamayın geri donup baktığınızda elinizde ne kalmıs. kendiniz için , bu soruyu sorun kendinize. bakın arzuda oyunu bırakmıs onunda 69 charı vardı. noldu sonunda koca bi hiçççççççççççç şimdiden bırakın zararın neresinden donersenız kardır. bazıları diebilir charın gitmeseydi bunu asla demezdin die ewt doğru ama bu olay basıma ii ki gelmıs. kendime geldim. aklınızı basınıza toplayın. verdiğiniz paralara harcadığınız zamana hayatınızdan kaybettiklerinize bakın + emeğinize yazık.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aradriel, 25 Aralık 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
Bende de hata var ben burayı uzun zamandır takip ediyorum böle çocukca verilen yanıtlara karşılık vermem hata idi ama ne diyelim gülme komşuna gelir başına. umarım başına gelirde o anki duyguları tadar ve ve ve de umarım ki kendisinin yaptığı gibi de biri de böle çocukça bi cevap la onun bozuk olan moralini daha da bozar.

Dur bi sn sen kime çocuk diyosun klavye delikanlısı tel versene ordan ayrıca benim uzun zamandır takip etmediğimi nerden biliyosun pff ...[signature][hline]ID:Kenjuro_
Lvl:65 xD!
Class:warrior
clan:Honor
Np:1 k cük
Server:olympia
Irk:canavar
:rock::hrr::rock:
KOSP SuX
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MetalStyl3, 25 Aralık 2005 13:27 tarihinde demiş ki:
said:
Aradriel, 25 Aralık 2005 13:18 tarihinde demiş ki:

Dur bi sn sen kime çocuk diyosun klavye delikanlısı tel versene ordan ayrıca benim uzun zamandır takip etmediğimi nerden biliyosun pff ...

Adam klavye delikanlılığı yapmamışki. Gayet de yumuşak bi dille konuşmuş ne bir küfüre nede aşağılayıcı bir kelimeye yer vermiş. Kendisini tebrik ediyorum :)[signature][hline]
Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x
Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x
Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x
Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x
Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x

[Bu mesaj VisuaL_ReaL tarafından 25 Aralık 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...