drunkenstein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 dönem ödevi olarak kimya web sitesi hazırlama aldım kimyaokulu.com gibi ama çok az biliyorum birisi bana yardımcı olabilir mi :(? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drunkenstein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya ben pek anlamam ama sevgilime bir haber salayım belki o yapar:( Kolay gelsin de daha kolay bir ödev alamadın mı?[signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek.. Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pelvis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 en yüksek puanlısı buydu malum kimyamda kötü sen bir sorarsan çok sevinirim[signature][hline]18 Kasım 2005 12:35 pelvis at Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drunkenstein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 pardon ya kuzen bizde acc sini açık unutmuş onunla yazdım :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar