Wispy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bugün cia.gov, hotmail.com meb.gov.tr ve ne alakaysa tgrt com adreslerinden abuk subuk mailler geldi. Cia den gelen mail diyor kiDear Sir/Madam, we have logged your IP-address on more than 30 illegal Websites. Important: Please answer our questions! The list of questions are attached. Yours faithfully, Steven Allison ++++ Central Intelligence Agency -CIA- ++++ Office of Public Affairs ++++ Washington, D.C. 20505 ++++ phone: (703) 482-0623 ++++ 7:00 a.m. to 5:00 p.m., US Eastern time Açmadım tabii ki attachmentdaki zımbırtıları, cia in sitesine girdiğimde şöyle bir şeyle karşılaştım:If you receive unsolicited e-mail appearing to be from the CIA, like the recent e-mail falsely attributed to our public affairs office, the message is fake. The CIA never sends unsolicited e-mail to the public. If you are not expecting an e-mail from us, delete it. Do not open any attachment; it may contain malicious code that could damage your computer or mail itself to people in your e-mail address book. Benim merak ettiğim, bu adreslerden nasıl böyle mailler gelebiliyor[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 smtp server authentication istemiyorsa, ki eski mail serverlari genelde istemez, gonderilebilir. ne kadar aciklayici oldu, bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sallamayın diolar işte[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Kısaca fake mail'ler. Mail kaynağı incelenirse bir kaçında farklı adresler bulunabilir muhtemelen. Sadece ordan gelmiş gibi görünüyo ama değil.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Takmıcaksın böylelerini =P[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 gönderen ipye nuke çek[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 TGRT Paris Hilton maili yollamış ona koptum ben :D Yapıyorlar bir şekilde sahte adres üretip bu mailleri. Ben beklemediğim hiçbir maili açmıyorum mesela. Adamlar iyi sallıyorlar :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ya 2 bot yapıyorlar bunlar giriyor sitelerdenki butun mailleri hafızasına alıyorlar sonra kendi emmellerine allet ediyor. Takma cafana direk sil :D Sitelerde mumkun olmadıkca mail'ini gosterme.hacker ve lamerlerden çok bunlardan korkuyom dolduruyorlar hemen :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 banada fbi dan geldi nooluyo dedim artık bizim evi bombalıcaklar herlade.engelledim hemen atmazlar dimi bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: VashTheStampede, 24 Aralık 2005 23:32 tarihinde demiş ki: TGRT Paris Hilton maili yollamış ona koptum ben :D Yapıyorlar bir şekilde sahte adres üretip bu mailleri. Ben beklemediğim hiçbir maili açmıyorum mesela. Adamlar iyi sallıyorlar :D ben buna TGRT'nin başarısı derim. :D bizim arkadasa dageliyo boyle mailler, ben forwardlardan toplandığını tahmin ediyom [Bu mesaj mardox tarafından 25 Aralık 2005 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar