Abus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Arkadaşlar benim bir serverım var. Ve ben bu serverda olan bitenden haberdar olmak istiyorum, icabında uçan kuştan bile haber almam lazım. Bunu yapabilecek bir program ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Server bilgilerini ver ? windows tabanlımı yoksa Linux tabanlımı? Windows 2003 ise datacenter ile bağlantı kur remote deskop aktifleştir olay yoneticinden olan bitenleri izle. Linux ise versiyonuna gore değişir ama shh ile bağlandığında içerde logları tutan bir klasor var orayı takıp et. Dipnot:Paylaşımlı bir sunucu ise fazlasını bekleme...[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 windows 2003, olay yöneticisi bana istatiksel bilgi veriyor mu?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Webalizer awstats Bunların apache ile çalıştırılabildiklerinden eminim ama w2003 ile çalıştırılır mı onu bilmiyorum :)[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar