Predator Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Nedir bu olay amacı nedir ? Ben mesela amerikadan dvd alıcam sanırım bölge kodu 1 oluyor bu durumda , ben bunu çarşıdan aldığım bi lg dvdrom ile izleyemiycekmiyim ? Yada aynı şekilde televizyona takıcağım bi dvd player için ekstra ayarmı gerekicek ?[signature][hline]Babam sevdi annemi aldı , Mecnun sevdi Leyla'yı aldı , ben sevdim Babayı aldım. Bi kısır döngüdür gidiyo bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eskidendi o :P şimdiki dvd rom lar hepsini açıyo. tabi senin dvd rom eskiyse bilemicem.izleyemezsin.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ben dvd rom bile almadım daha :) yani şimdi alsam bi dvd , açıcak kesin dimi ? marka falan tavsiye edebilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 dvdgenie, dvd region killer gibi programlarla o sorun hallediliyor. kafana takma.[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar