nereladis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ya benim kasadan acayip bi dııt lama sesi geliyo. Sayfa açıp, aşağı yukarı yapınca, program açarken hareketli bi görüntü çıkarken falan hep bu ses geliyo, nedeni ne olabilir acaba?(fan değil ondan eminim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Topraklı priz kullanmıyor olabilir misin ?[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 arada bir bendede oluyordu. ama bilgisayar kasıntı haldeyken çıkıyordu bende. bende boarda bağlı olan hoparlörü söktüm geçti. Edit:imla[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz [Bu mesaj moriQ tarafından 24 Aralık 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bilgisayar ilk açıldığında bişey yok, süre geçtikçe ısındıkça ses çıkmaya başlıyo iğrenç bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar