Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Lafımı geri aldım, sen küçük falan değilsin!!! DipNot: Fazla San Andreas oynamanın, gençler üzerindeki negatif etkilerini gördükçe irkiliyorum...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: vaniLLe, 22 Aralık 2005 15:07 tarihinde demiş ki: abazalar ölsünler bi zahmet ya. hayır abazalar ölmesin, şeker de yiyebilsinler :P[signature][hline]...Since paradise is lost I hold a crown I know your name But I am just your Fallen angel of doom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: vaniLLe, 23 Aralık 2005 00:52 tarihinde demiş ki: 12. siniftayim mauw . almanyanin sistemi ve bizim okulun sistemi farkli oldugundan birsey diyemeyecegim pek. tmm pardon..burası türkiye=) ztn lise iki olmadığını sanardım, düşünsem..ama trigonometri diyince..[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Abazalar ölsünler? Dünyada adam kalmaz alimallah :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quatzal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Adamın adını ver ben ona ders vereyim...[signature][hline]Love can be as cold as grave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ben istiyorum bu tip adamlardan bi tane. Hatta farklı mekan ve zamanda 2 ya da 3 tane de olabilir. Kişisel rahatlama amaçlı olarak kullanacağım. Dövesim var birilerini. Yaşlıysa dayakta yemem zaten : p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Gecmiş olsun[signature][hline]Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yaşlan anlarsın neden aslıdıklarını:) şaka yaptım tabi yanlış anlamayın... e zaten adamda arap kanı varmış bikere yav!:)[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 O değilde Swg'deki dişi karakterim üzünden benim kız olabilme ihtimalimi göz önünde bulundurup benimle tanışmaya çalışan ve sonradan 42 yaşında olduğunu öğrendiğim evli bi herifle uğraşmak zorunda kalmıştım.. Öeh artık. Bu yüzden ignore komutuna bayılıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar