Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yasli herifler kendinden kücük kizlardan ne isterler ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lafımı geri aldım, sen küçük falan değilsin!!!

DipNot: Fazla San Andreas oynamanın, gençler üzerindeki negatif etkilerini gördükçe irkiliyorum...[signature][hline]Hatalıysam 155
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 22 Aralık 2005 15:07 tarihinde demiş ki:
abazalar ölsünler bi zahmet ya.

hayır abazalar ölmesin, şeker de yiyebilsinler :P[signature][hline]...Since paradise is lost
I hold a crown
I know your name
But I am just your
Fallen angel of doom...
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 23 Aralık 2005 00:52 tarihinde demiş ki:
12. siniftayim mauw . almanyanin sistemi ve bizim okulun sistemi farkli oldugundan birsey diyemeyecegim pek.

tmm pardon..burası türkiye=)
ztn lise iki olmadığını sanardım, düşünsem..ama trigonometri diyince..[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Mesaj tarihi:
Gecmiş olsun[signature][hline]Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun.....
Mesaj tarihi:
yaşlan anlarsın neden aslıdıklarını:)
şaka yaptım tabi yanlış anlamayın...
e zaten adamda arap kanı varmış bikere yav!:)[signature][hline]We are screaming for vengeance
The world is a manacled place
Screaming, screaming for vengeance
The world is defiled in disgrace

Mesaj tarihi:
O değilde Swg'deki dişi karakterim üzünden benim kız olabilme ihtimalimi göz önünde bulundurup benimle tanışmaya çalışan ve sonradan 42 yaşında olduğunu öğrendiğim evli bi herifle uğraşmak zorunda kalmıştım.. Öeh artık. Bu yüzden ignore komutuna bayılıyorum..
  • Yeni Oluştur...