Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yasli herifler kendinden kücük kizlardan ne isterler ?

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

Hmm simdi ..

Matematik dersinden baya bir geri kaldigim icin , özel derse ihtiyacim vardi . Neyse gazetedeki ilanlara baktik öyle , bi tane herif ilan vermis .
Annem aradi , konustu ve olayi halletti . Derse basladim . Ilk derste babam da yanimdaydi hatta . Tanimadigimiz birisine güvenemeyiz tabi . Adam Fransiz ve Arap karisimi birseydi . 30-40 yaslarinda ve evliydi .Almancasi pek iyi sayilmazdi ve cok konusuyordu .
Ve ayrica Sahin K'nin zayif ve matematikci versiyonu gibiydi .
Neyse gittim bir kac kere , iyi de ögretebiliyordu . Baya bir ise yaradi yani .

Gitmeye devam ediyordum, adamin hareketlerinde bir gariplik yoktu . Sonradan bir derste bilmem kackere iltifat etmeye basladi . Su sekilde ;
+ = herif . - = ben .
+Simdi sen yaz azcik ''
-Tamam
+Aa senin gibi güzel bir kiz , nasil böyle cirkin yazar ??
- ehm , hebe hübe ..

+ Bu saatte senin gibi güzel bir kiz dikkat etmeli . istersen ben seni birakabilirim araba ile evine .
(simdi aklima gelmiyor fakat bu sekilde bir sürü iltifat yagdirdi)

ilk basta sesimi cikarmadim , kac yasinda herif sonucta bir de bir dost bir abi gibi de söylemis olabilirdi. o yüzden pek süphelenmedim. daha dogrusu emin olmaya calistim .
Sonra ki derslerde de aynen bu sekilde bi sürü iltifat .
Sanki bahane ariyordu , iltifat etmek icin .
Ben de lafi gecistirip '' hmm , bu nasil yapiliyor '' gibilerinden sorular sormaya basliyordum.

Neyse ondan sonra ki derste , biraz daha erken bitirmemiz gerektigini , arkadasimla bulusacagimi söyledim .
O'da tamam dedi . bi kac dakika sonra erkek arkadasin mi ?kiz arkadasin mi dedi ?
Ben de kiz oldugunu söyledim.
Sonra sevgilimin olup olmadigini sordu.
Ben de durumlari anlattim öyle iste . Yani long distance relationship hede dedim ve aramizin kötü oldugunu söyledim.
Iste senin gibi bir kiz bos kalmamali ,sana simdi bi sürü kisi yaziliyordur da bla bla bla..
Kendinden birseyler anlatti o 5dk.lik zamanda .
Dedi iste ; hayatinin en büyük hatasini yapmis , bu kari ile evlenerek . Kadinlardan hep kazik yemis de hede hödö.
Iste ben de laf olsun torba dolsun diye konusuyordum öyle , zaten gec kalmistim . Ve de Adamin niyetini daha tam bilemedigim icin , benim susmam ayip olur dedim . Arada bi kac laf ettim iste öyle.

Önemli olan karakter , öyle hemen tanidigim bir insanla cikamam mesela ben.Tanimak gerekir vs.vs.
. gibilerinden birseyler söyledim
Adam cok igrenc bir sekilde gülerek , sanki agzinin sulari akiyormus gibi , birsey bekliyormuscasina '' Ne kadar beklemesi lazim ehüee?'' dedi.
Ben de duruma göre degisir dedim.
Istersen kahve icmeye davet edebilirim seni dedi.
Arkadasimla bulusacagimi söylememe ragmen . Zamanim olsa bile kabul etmezdim zaten . argh.

Son gün bana yazildigindan emin oldum artik.Midemi bulandiriyordu resmen herif. Hemen cikamazdim da oradan cünkü bir kac gün sonra gecmem gereken cok önemli bir sinavim vardi =/.

Cep telefonu numarasini vermisti , evde olmuyormus her zaman , o yüzden burdan ulasirsin demisti . (babama da vermisti hatta numarayi )
Aksam mesaj atmisti ; Bla bla , matematik ödevini yaptin mi ? Sevgilerle Faudel .

Ertesi gün derste
mesajimi aldin mi dedi ben de evet ama kontörüm yoktu yazamadim dedim ( olsa da yazmazdim zaten arghh)
neyse. aa tüh falan dedi bu denyo allahsiz herif.
her neyse, ders boyunca dalgindim + saskindim biraz. o da dün gece cok mu düsündün gece yataga yatarken dedi (eöööeeeh soruya bak , bahane ariyor resmen birseyler söylemek icin höh ama ayi!)neyse , ben de ''yoo'' dedim.

oda '' ben düsündüm cok ama kimi düsündügümü söylemem'' dedi. OHA. ben de anlamadim zaten.
ben de ; 'iyi ok , dedim. o_O <-- su sekil. cosinus mu sinusmu diye sordum sasirmis bi sekilde. derse dönmeye yönelik seyler söylüyorum keto'ya.

oda .. bi kac saniye gecer gecmez , '' seni düsündüm!'' dedi. bende oha seklinde sinus cosinus hebe hübe dedim. az kalmisti derse. grrrr .
Sen beni düsündün mü peki ? diye sordu o_O !?!?!?!1
Ben de hayir dedim . Sadece matematigi düsündüm ben dedim. gayet sinir ve gicik olmus bir ses tonu ile.
'' a demek beni düsünmedin =(( ? napalim doganin kanunu bu .. '' dedi üzgün bi sekilde . Sonrada hemen ciktim zaten ordan.

Icimden artik küfrediyorum. Matematik dersini de birakamiyorum cünkü , ögrenmem gerekiyor .
Neyse ki o gün matematik ögretmenimle konustum ve bana tatilden sonra yazili olabilicegimi söylemisti. Ama ben o gün daha cok birseyler ögrenme umudu ile gitmistim oraya .Bu en son direkt bir sekilde yavsama olayindan sonra artik niyetini cok iyi bir sekilde anladim Ve o dersten sonra da bir daha gitmedim .

arkadaslarima ve aileme anlattim hepsi sasirdi ve
babam da sinirledi ve yarin gitme sakin sana asildigini bile bile dedi. Ona bulasmamasini söyledim .. bilmiyorum aradi mi artik napti.
tipinden anlamistim bütün araplar böyle dedi zaten ehu. yarin gitmiyecegini de haber verme , mesaj atarsa da ''
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun.:( üzgünüm ama bu tarz seylere alışman lazım.Gunumuz dunyasında son derece alısıldık manzaralar.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

evt acayıp yazmışsın hıc bır ayrıntıyı atlamamışsın.Hafızana epey bı kazınmış herhalde :) yaşamış kadar olduk :P[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

okuyunca o kadar da şaşirmadim aslinda. aklina gelebilecek her yerde bu tur dallamalar ile karsılasabiliyoruz malesef, de boyle bir olayı yaşamana üzüldüm:( hele ki işin bir de "mecburiyet" kısmı varmış, fırsatçi denyo diye kufredesim var.
Yolda sokakta acaba "patatesli mi peynir li mi börek alsam?" diye düşünerek yururken yanından gecen 35 yasında adamın "of be şuna bak ohş" diye igrenç bişekilde seni taciz etmesinin ne oldugunu biliyorum. Bende sanırım artık sorun oluşturmaya başladı bu durum, niyeti ne olursa olsun yaklaşan herkesi "potansiyel tacizci" olarak degerlendirmekten alamıyorum kendimi, kontrol etmeye calişiyorum "lan sacmalama" diye ama olmuyor işte. Malesef kafasından sakat herifler neye sebebiyet verecegini düşünme zahmetine girmeden onune gelen kıza acaba verir mi(kalbini) diye yavşadıgından mıdır nedir artık..
gecmiş olsun vanil, matematik konusunda elimden geldigince ben de yardım ederim sana:) o kıro mesaj atarsa "babamın bi de dorynin selamı var" de ;)[signature][hline]you have no chance to survive make your time!
ha ha ha!
Sosyal ağlarda paylaş

@wildpervert : biraktim iste daha fazla yazilmasina müsaade etmeden.
sonucta baska carem yoktu , matematik yazilimi gecmek zorundaydim. matematikten baska birsey düsünmüyordum ve ettigi iltifatlari alttan aliyordum matematik ugruna . napalim . zaten o son noktada abartti olayi ki , o zaman da ben ciktim dersten.
Matematik dersi bulmak pek kolay olmuyor kisitli bir zaman icinde .[signature][hline]Same Shit , Different Day.
[/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Sosyal ağlarda paylaş

biraz daha kalsaydim derste ,adam artik
ben senin analitik geometri yapabilme ihtimalini sevdim sinus gözlüm ,
diyecekti de ; ben de funktionlarimla oynama , ben vanillus sana cok pis cosinus . diyecektim.[signature][hline]Same Shit , Different Day.
[/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun vanil harbı şerefsiz bi hocaymış kızı yasında bırıne nasıl bakıyor :hrr:
neyse derslerınde başarılar sana ve bütün pati halkına başarılar[signature][hline]Temizdir benim aşkım, sudan berraktır
Bu aşk oyunu bana helâldir, haktır
Hep şekil değiştirir ellerin aşkı,
Şu aşkımda en küçük fark bile yoktur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...