theCio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Öncelikle arattım baya bi ama bulamadım bu konu hakkında herhangi bir bilgi. 1) Zandalar Tribe ZG mi oluyor ? 2) ZG ise veya degilse bu tribe'in reput'unu nasıl kasabilirim? 3) Eger bu ZG coinlerle kasılıyorsa bunları alıp kime vericez ? 4) ve eger bu coinler reput veriyorsa hangi coin kac reput veriyor nerden gorebilirim ? Daha fazla bu tribela ilgili bilgi wow'un sitesinde nerde var aradim ama bulamadım bi turlu . Şimdi teşekkürler..[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadean Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 zandalar tribe bir kabiledir, Hakkara inanmazlar ve ZG deki kabileler ile savaş içindelerdir. Her zg bossu kestiğinde repu kazanırsın[signature][hline]Jadean ,Druid of Solis Rise 60 Gyras ,the Sexy Gnome Mage 60 Ankia ,the Shadowmelter 21 ------------------------- Eu Magtherion For Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ok cevaplar geliyor ... 1) Zandalar Tribe ZulGurubun anti-sosyal trollarnn cetesi :) 2) ZT reputationi kasmak icin belirli questler var . Stranglethorn Valein sol tarafinda bir ada var orda 10larca rep. questleri var ordan alabilirsin . 3) ZG Coinler hem questler icin hem de belirli itemlar icindir . Mesela o bahsettgm adada aldgn questte senin classina bir item icin pucherd voodoo doll ve bir kac coin ister bunlarin hepsi ZGdedir .Yani bir sekilde o coinler quest item . wow.allakhazam.com da hangisi hangi class icin tek tek yaziyor . 4) Coinler teker teker reputationdan ziyade quest item gibi dusun . Bazi item questlerini tamamlamada kullanilir flan . O adaya verebilirsin coinlerini . Hadi gecmis olsun ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Peki orada ZG'ye girmeden yapılabilicek questler varmı ?[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Zandalar Tribe ZulGurub Troll Bastardlarnn dusmani dogal olarak reputation icin ZulGurubda adam kesmelisin . O adaya gidip quest alman sart :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar