Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zandalar Tribe...

theCio

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle arattım baya bi ama bulamadım bu konu hakkında herhangi bir bilgi.

1) Zandalar Tribe ZG mi oluyor ?
2) ZG ise veya degilse bu tribe'in reput'unu nasıl kasabilirim?
3) Eger bu ZG coinlerle kasılıyorsa bunları alıp kime vericez ?
4) ve eger bu coinler reput veriyorsa hangi coin kac reput veriyor nerden gorebilirim ?

Daha fazla bu tribela ilgili bilgi wow'un sitesinde nerde var aradim ama bulamadım bi turlu .

Şimdi teşekkürler..[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected]
WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

zandalar tribe bir kabiledir, Hakkara inanmazlar ve ZG deki kabileler ile savaş içindelerdir.
Her zg bossu kestiğinde repu kazanırsın[signature][hline]Jadean ,Druid of Solis Rise 60
Gyras ,the Sexy Gnome Mage 60
Ankia ,the Shadowmelter 21
-------------------------
Eu Magtherion
For Alliance
Sosyal ağlarda paylaş

Ok cevaplar geliyor ...

1) Zandalar Tribe ZulGurubun anti-sosyal trollarnn cetesi :)
2) ZT reputationi kasmak icin belirli questler var . Stranglethorn Valein sol tarafinda bir ada var orda 10larca rep. questleri var ordan alabilirsin .
3) ZG Coinler hem questler icin hem de belirli itemlar icindir . Mesela o bahsettgm adada aldgn questte senin classina bir item icin pucherd voodoo doll ve bir kac coin ister bunlarin hepsi ZGdedir .Yani bir sekilde o coinler quest item . wow.allakhazam.com da hangisi hangi class icin tek tek yaziyor .
4) Coinler teker teker reputationdan ziyade quest item gibi dusun . Bazi item questlerini tamamlamada kullanilir flan . O adaya verebilirsin coinlerini .

Hadi gecmis olsun ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
60 Night Elf Rogue
60 Human Paladin
52 Human Mage >> soon 60
40 Night Elf Druid
38 Dwarf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...