Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Köpeğim

Aykan

Öne çıkan mesajlar

Akşam Golden Retriever im gelior dişi 2 aylık henüz isim düsünmedim.
İsim , bakımı tavsiyeler olursa sevinirim.[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

[Bu mesaj Aykan tarafından 24 Aralık 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bak Aykan unuttum :) hayvanının sağlık cetvelini de unutma. Aşılarını felan. Sonuçta bir köpekten ziyade bir canlı alıyorsun. Sorumluluğu büyük. Köpeklerin aşı zamanlarını pet sayfalarından bulabilirsin. Tekrar tekrar hayırlı olsun :)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Sosyal ağlarda paylaş

Saolun arkadaşlar
Ama 2. bi sorunum henüz bir isim bulamadım
Bu Konuda yardımlarınıza açığım
Not:Resimlerini en yakın zamanda paylaşıcam arkadaşlar :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

[Bu mesaj Aykan tarafından 24 Aralık 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Resimlleri geldi buyrun
[spo1=İsimsizim][/spo]
[spo2=Oyy oyy :)][/spo]
[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Aykan tarafından 24 Aralık 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Aykan tarafından 24 Aralık 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

anaa çok saf çok tatlı :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

saf olsun adı :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

saf olsun safiyede olur :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Hpca benim aklıma yatan isimler var ama olmuo bizimkiler absürt isimler sölo kararsız kaldım :([signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

gözleri siyah.
Mişa Olsun olursa Ztn 3 kopekten 2 si hera :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

yok be koymadık daha Psikolojip baskı altındayım burda yarın kesinleşir :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...