Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Salaklık Kurbanıyım Yardım :(

Tolme-eu

Öne çıkan mesajlar

Normalde Retreive Passwordden secret questioni yazardin cevabiyla yeni bir password gelirdi mailina ama diyorsan mailim da hacklendi o zaman yeni mailindan blizzarda bir mail at onlara "" mailim hacklendi bu yeni mailim . mailimi degistirmek istiyorum "" de ve su bilgileri ver :

-Full name [Ilk accountu actigin zamanki]
-Adress [Ilk actigin zamanki]
-Country
-ZIP Code
-SecretQuestion & Answer
-Authentication Code

Cumartesi ve Pazar gunleri calismiyorlar pazartesi sabah sana cevap gelir yeni mailine ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
60 Night Elf Rogue
60 Human Paladin
52 Human Mage >> soon 60
40 Night Elf Druid
38 Dwarf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi Solede 1 Olay War Anlatıyım ....

Dün Sabah Wow Uyelıgım Bitti.
Bende uyelık almadan once Sifremi Degistirdim.
Degistirince Siteden Logout Oldum Yeni Sifremle Login Oldum.
Sonra Yeni Ayın Uyelıgını Almak icin Girerken Eski Kart Girdim 3 Kere Yanlıs Girdigim icin 24 Saat Bloke Oldu.
Sonra Bu Sabah Tekrar Siteye Girdim Kredi Kartını Doldurdum Active Hale Geldi Char.
Hemmen Oyuna Girmek istedim
Sifre Veya Acc Yanlıs Dedi
Siteye Dondum(cerezlerden tanıyor) Sifre Degistirmek istedim olmadı dün login oldugum sifreyi kabul etmedi ama sitedeyim.
Siteden'de Logout Oldum
Simdi Hic 1 Türlü Giremıyorum..............

Acaba Sorun 24 Saat Dolmadıgı icin Olabılırmı Bana Mantıksız Geldi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Subscription bitsede sifreni istedigin kadar degistirebilirsin . Sifrenin oyun suresi ile alakasi yok . Suspended bile olsan sifre degistirilebilinir . Eski karti 3 kere yanlis girdiysen 24 saat bloke olduysa 24 saati bekleyip yeni dogru karti gir . 24 saat bitmedigi icin error veriyordur cunku benim eski account suspendeddi ama sifre degistirebiliyordum cok rahat . Yani problem sifrede degil subscriptionda 24 saat gectikten sonra rahatca gamecard girebilirsin . Yine sorun cikarsa foruma yaz .[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
60 Night Elf Rogue
60 Human Paladin
52 Human Mage >> soon 60
40 Night Elf Druid
38 Dwarf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Benden sana tavsiye . Bu islemi bitirdikten sonra Cookielerini [Cerezlerini] sil . Internet Explorerini kullanma . opera browser daha rahat ve guvenli .Zaten microsoft open sourceu desteklemedigi surece biz de onu desteklemiyoruz :) Simdi neden diycen soliim ; Internet Explorer hep cookie toplar ve bunu ap acik bir dosyaya koyar bu da senin hacklenme olasiligini % 90 artirir . Tabi buna da cozum yok mu ? var tabi . Gerekli Anti-virus prog.larn varsa bunu rahatca engellersin. Ama sen nortona mc affee guvenme . Hackerlar senin bilgisayarndan Port acar rahatca cookie dosyanin bilgilerini alir tabi bu cookie dosyan da tum sifrelerini ve bilgilerini barindirdigi icin apisip kalirsin .Bunu engellemek icin sana kendi yazdgm bi anti-virus programini nete upload edip link vercem onu kullan . Symantec ve Afeenin aksine ayni anda cift port bilgisayarda aciksa ikisine de senin onceden belirledigin bi degiskeni sorucak sende ondan daha hizli olucaksin dogal olarak hackern onla ugrasmasi 10 dk senin 10sn . Bu sayede bi seyin calinmicak . Bugun saat 13.00 de acilmazsa yine tekrar post at yardmci olurum .[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
60 Night Elf Rogue
60 Human Paladin
52 Human Mage >> soon 60
40 Night Elf Druid
38 Dwarf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Aslnda dogru cookielerle ugrasmaman lazm log-in screen hep ckio nasil girdin o zaman ?? Bana da her giriste soruo password . Tolme-eu kullandgn browsern adini ve IPni verrsn bi bakem cookielerne :D[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
60 Night Elf Rogue
60 Human Paladin
52 Human Mage >> soon 60
40 Night Elf Druid
38 Dwarf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...