Tolme-eu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Dün aksam Yeni Sifre Belirledim Ve Yattım Sabah Uyandıgımda Wow'a login olmak istedigimde Sifremin Veya Acc' nın yanlıs oldugunu soledi siteye girdim (login beni tanıyor otomatık) old pasword : YANLIS Diyor MailAdresimde hacklendi :D yeni Sifremi nasıl degisebilirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 up :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Siteden Logout oldum giremıyorumda :( maıl'de yok sıctım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Normalde Retreive Passwordden secret questioni yazardin cevabiyla yeni bir password gelirdi mailina ama diyorsan mailim da hacklendi o zaman yeni mailindan blizzarda bir mail at onlara "" mailim hacklendi bu yeni mailim . mailimi degistirmek istiyorum "" de ve su bilgileri ver : -Full name [Ilk accountu actigin zamanki] -Adress [Ilk actigin zamanki] -Country -ZIP Code -SecretQuestion & Answer -Authentication Code Cumartesi ve Pazar gunleri calismiyorlar pazartesi sabah sana cevap gelir yeni mailine ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 en kötü ihtimalle telefon açabilirsin olmazsa..[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Simdi Solede 1 Olay War Anlatıyım .... Dün Sabah Wow Uyelıgım Bitti. Bende uyelık almadan once Sifremi Degistirdim. Degistirince Siteden Logout Oldum Yeni Sifremle Login Oldum. Sonra Yeni Ayın Uyelıgını Almak icin Girerken Eski Kart Girdim 3 Kere Yanlıs Girdigim icin 24 Saat Bloke Oldu. Sonra Bu Sabah Tekrar Siteye Girdim Kredi Kartını Doldurdum Active Hale Geldi Char. Hemmen Oyuna Girmek istedim Sifre Veya Acc Yanlıs Dedi Siteye Dondum(cerezlerden tanıyor) Sifre Degistirmek istedim olmadı dün login oldugum sifreyi kabul etmedi ama sitedeyim. Siteden'de Logout Oldum Simdi Hic 1 Türlü Giremıyorum.............. Acaba Sorun 24 Saat Dolmadıgı icin Olabılırmı Bana Mantıksız Geldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Subscription bitsede sifreni istedigin kadar degistirebilirsin . Sifrenin oyun suresi ile alakasi yok . Suspended bile olsan sifre degistirilebilinir . Eski karti 3 kere yanlis girdiysen 24 saat bloke olduysa 24 saati bekleyip yeni dogru karti gir . 24 saat bitmedigi icin error veriyordur cunku benim eski account suspendeddi ama sifre degistirebiliyordum cok rahat . Yani problem sifrede degil subscriptionda 24 saat gectikten sonra rahatca gamecard girebilirsin . Yine sorun cikarsa foruma yaz .[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 24'saati beklıyorum Saat 13:00' gibi sorun kalkmazsa tekrar doncem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu sabah tekrar kredi kartını girdiysen blokasyon kalkmıştır[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Yaw Anlatamadım Sabah Girdigimde Siteye Sifre Sormadan Girdi Yani Cerez'ler warya direk girdim siteye yeni kartı girdim oyuna gıremedım tekrar siteye dondum sifre degistiriyim die kabul etmedi sonra logout oldum sımdı siteyede giremıyorum hic 1 seye gıremıom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Benden sana tavsiye . Bu islemi bitirdikten sonra Cookielerini [Cerezlerini] sil . Internet Explorerini kullanma . opera browser daha rahat ve guvenli .Zaten microsoft open sourceu desteklemedigi surece biz de onu desteklemiyoruz :) Simdi neden diycen soliim ; Internet Explorer hep cookie toplar ve bunu ap acik bir dosyaya koyar bu da senin hacklenme olasiligini % 90 artirir . Tabi buna da cozum yok mu ? var tabi . Gerekli Anti-virus prog.larn varsa bunu rahatca engellersin. Ama sen nortona mc affee guvenme . Hackerlar senin bilgisayarndan Port acar rahatca cookie dosyanin bilgilerini alir tabi bu cookie dosyan da tum sifrelerini ve bilgilerini barindirdigi icin apisip kalirsin .Bunu engellemek icin sana kendi yazdgm bi anti-virus programini nete upload edip link vercem onu kullan . Symantec ve Afeenin aksine ayni anda cift port bilgisayarda aciksa ikisine de senin onceden belirledigin bi degiskeni sorucak sende ondan daha hizli olucaksin dogal olarak hackern onla ugrasmasi 10 dk senin 10sn . Bu sayede bi seyin calinmicak . Bugun saat 13.00 de acilmazsa yine tekrar post at yardmci olurum .[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 wow-europe.com session cookie'leri desteklemiyor ki? sen yanlış bir sayfa falan mı açıyorsun? ya da bu meret bana mı her loginde şifre soruyor?[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Senin 1 günlük ban yedigini duymuştum honor exp. yüzünden belkide ondandır.. Belki senin acc'da kan kaybediyordur..[signature][hline]Xante , May the spirits be with you Guild Hajnal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Aslnda dogru cookielerle ugrasmaman lazm log-in screen hep ckio nasil girdin o zaman ?? Bana da her giriste soruo password . Tolme-eu kullandgn browsern adini ve IPni verrsn bi bakem cookielerne :D[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bann yemis olsa bile log-in nasil yapicak sifresiz cookie desteklemiyorsa wow-eu ???[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 msn'i olan warmı sinir kırizi gibi bisi geciriom konusup rahatlarım belki bilen bole babacan biri [email protected] beni eklerse cok sevinirim hatta cok daha ileri gider degisik olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar