Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni konsol tercihi

dr_mystere

Öne çıkan mesajlar

Sen hala neden bahsettiğini bilmiyorsun...

"Nasa uzay mekiğini yaptığına göre, neden Mars'ta ofisi yok benim bakkalın" demekle aynı şey ama anlamıyorsun, bir de üzerine "ne dediğim belli" diyorsun...
Peki...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Gamecube diyorum başka bir şey demiyorum vipermod ciple kullanıyorum 300 e yakın oyun var ps2 de ise 500 oyunum var yakında satıcam xbox hic bulaşmadım bile psp mi ise çabuk sılkıldım çok büyük elde taşımak için neyse ps2 de oyunlar çok çabuk bitiyor gamecubede ise anlatmıyacağım bir oynanilirik var devamlı oynuyorsunuz bu arada şanlı olanlar için gamecube diğer 2 konsülün aksine 420p progresive kaplo ile destekliyor yalnızca ntsc lerde bu çıkış var tabiiki tvnizin ve progresive kablonuzun olması gerekiyor yani ps3 ve xbox360 a en yakın konsul grafik olarak hardware olarakda onlara en yakın konsül tabiiki ps3 alıcam ama daha çok var bence hazır modchip çıkmışken hepiniz alın bir deneyin derim 120-150 milyona sitelerden ararasanız bir çok gamecube var nette ise yüzlerce oyun cipse herkesin kolay bulabileceği yerde satılıyor . daha ne diyeyim gerçek oyun oynama zevki neymiş görün xbox360 gerçekten çok güzel ama daha ona da çok erken bana kulak verin gamecube alın belki elimdeki 300 arşivden sizede bir şey düşer
Sosyal ağlarda paylaş

Eh, doğruları görebilmnen için birisinin anlatması gerekiyor demek ki...
Uzatmayalım...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...