Resh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Herkese selam... 1 sene kadar wow da takılıp rank 13 mage yaptıktan ve acaip baydıktan sora gene bi bakiyim dedim daoc ne alemde.. Bu classic server hakkında ne düşünüyosunuz nasıl olucak ? ToA yok sanırım ayrıca rvr mekanı Emain demi ? yoksa gene keeplerdemi ? birde DR denilen bi olay war sanırım nedir bu ? farklı bi durum warsa paylaşırsanız sevinirim... Sorcerer kasicam heralde...[signature][hline]lvl 60 Gnome mage - The Maelstrom (sold) lvl 60 warrior-burning legion(sold) lvl 60 rogue-burning legion (sold) lvl 60 priest-warsong (sold) Brootherhood Of Alliance[gm] _____________________________ Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-6L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve [Bu mesaj Resh tarafından 22 Aralık 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Resh tarafından 22 Aralık 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
dogums Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 rvr mekani nf yine...darkness rising de Champion Levellar var normal exp yaparak alinio..her champion levelda 1 ability alma hakkina sahip oluosun..ama base trainerlardan(Fighter yada elementalist traineri gibi)heal-style-buff gibi seyler alabiliosun ve champion level 3 de champion weapon aliosun ama use larini active etmek icin cl5 olup co5 moblarini oldurmen gerekio galiba..dr le ilgili soyleyebileceklerim bunlar[signature][hline]Uur Level 50 Berserker ML7 Banelord Merlin/Midgard RR 3L7
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 co5 veya ml5 lazım classic serverların tek farkı buff olayı ve toa zonelarına giriş omaması[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned!
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yani arti ler yok dimi ?? artik item degilde rp kasmak istiom ..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Resh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ToA olmadan nasıl ML ler oluyo ?
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 cl 5 demek istedim :)[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned!
Resh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 birde classiz kaç server açıldı şuan ? bi kaç taneyse en populeri hangisi ? ayrıca alb/hib/mid arasında en yüksek populasyona hangi realm lar sahip biliyosanız sölerseniz sevinirim..[signature][hline]lvl 60 Gnome mage (Rank13) - The Maelstrom Brootherhood Of Alliance[gm] _____________________________ Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-6L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 2 server acildi , 10 gun filan oldu. bi tanesi alman , bi tanesi ingiliz serveri. 3800 online ingiliz serverinda. hibteyiz biz,basllicaksan 50 oldu hepimiz para yardiminda bulunuruz.[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Resh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hımm... zegna walla bi oyunu yükleyip acc mi açtıriyimde bakıcam artık... sorcerer kasmayı düşünüyodum aslında ama bakalım...[signature][hline]lvl 60 Gnome mage (Rank13) - The Maelstrom Brootherhood Of Alliance[gm] _____________________________ Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-6L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve
rudyray Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Zegna, 23 Aralık 2005 00:46 tarihinde demiş ki: 2 server acildi , 10 gun filan oldu. bi tanesi alman , bi tanesi ingiliz serveri. 3800 online ingiliz serverinda. hibteyiz biz,basllicaksan 50 oldu hepimiz para yardiminda bulunuruz. gareth hib'demisiniz siz zegna?[signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 İngiliz serverı diyo. Us de değiller bence[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned!
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yok , europe serveri. glastonbury[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Resh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 zegna , glast. hib de enchanter actim.. Hexa nick im :P[signature][hline]lvl 60 Gnome mage (Rank13) - The Maelstrom Brootherhood Of Alliance[gm] _____________________________ Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-6L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve
Öne çıkan mesajlar