DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 aman olmezsin bisey olmaz.yazmasanda olurdu:P[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 bu muhabbetten nefret ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: Azmodai, 18 August 2003 10:22 tarihinde demiş ki: death/black/heavy turu seyleri sevmiyorum sevemiyorum, ama sevenlerede saygim var :)[hline]hangisi daha iyi? Azmodai Azumodei Fenjumiyaro of Bria, SWG bole konus canımı yea:P[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 he walla[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı abuzittin (14:22): ben büyüyünce frp olmak istiyorum Bivrip (14:26): *dumurdan dumura koşar* abuzittin (14:29): dumur ne ya dumura mı kosucam frp olmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 garbage her şartta hastasıyım prodigy gençlik yılları klasiği manowar çocukluk yılları hastalığım, kurtulamadım bi türlü jamiroquaii'm going deeper underground, there is too much panic in this town Village peoplenever underestimate the power of gay sound :p[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 çok çeşitliyimdir :D static-x darkthrone opeth anathema (çok severim kendilerini) :) C.o.b Slipknot (seveirm bunnarıda keratalar) Soad Korn Katatonia Glassjaw (kafa iiken dinnenio bu :P ) Deftones Dream Theater daa doorusu Liquid tension experiment daha güzeldi Muse un bikaç parçası güzel ehhehe biraz deişik türlerden oldu ama daha bi sürü var çok sevdiim kirlilik olmasın :P[hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Duke Ellington Band The Flecktones King Crimson Megadeth Tribal Tech Primus Jan Garbarek Rite of Strings Spastic Ink Gordian Knot US3 Red Snapper Sting Phil Collins Mike Oldfield ...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: LvL_Sabo, 12 August 2003 10:05 tarihinde demiş ki: korn ve metallica seven bi insan aynı anda nası nightwish seviyo anlayamıyorum yahu nightwish ayrı bir olaydır heh[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Bu söylediğin çok mantıksız. Bir insan sadece bir tür veya benzer şeyleri dinlemeli diye birşey yok ki. İnsan geniş olmalı çeşitli şeyler dinlemeli. Bence sende kendini biraz genişletmelisin.[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Zaten ona bakarsan metallica sevenin de korn sevmemesi lazım... dı.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 tabiki genis olmak lazım. nightwish ve tarkan birlikte gitmeli mesela... maksat yelpaze genis olsun[hline]Mirage, 20 August 2003 10:06 tarihinde demiş ki: Bırakın abi DarQeR ile müzik konusunda tartışmayın yutar sizi. Adam müziğin ters taraftan tikisi olmuş eharf. It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Portishead Hooverphonics[rock'n coke'a geliolar!!!] Moloko[ne yazik ki gidemedim] Massive Attack[bunada :(] Tricky[sadece müziğini] Anathema Air ACamp Therapy? Cardigans[bu da gelio!!!] Blur Oasis The Verve Radiohead Placebo Smashing Pumpkins[aglatir] Zwan[hep seninleyim billy :D] ------------------- bu aralar dinledigim ve sevdigim seyler tabi tozlu raflarda cok seyler :D[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar