zestoretic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bu ne ıse yarar arattım aradım bulamadım[signature][hline]www.PATİCİK.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 downhang da so ok var ona kırdırıyosun noel baba kıyafeti ve scrol verio[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 janganda da var so ok[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bozmuyo bıseler yazıyo stop kanversıon var o kadar jangan[signature][hline]www.PATİCİK.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Start Conversation >> Christmas Event >> 1. seçenek elindeki jewel boxa random item verir. Scrollar, santa parcalar, santa set, elixir weapon vs... 2. seçenek santa muffler, santa glove, santa hat ve 10 jewel box verirsen sana 1 santa set verir. 3. Cikisti bu sanirim hatirlamiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 janganda iki So-ok var. Noel olayıyla ilgili olan şehrin merkezindeki dev çam ağacının yanında. Diğeri normal bi geyşa :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 cok saolun ben sehrın ara sokaklarındakı karıya gıdıyodum :D[signature][hline]www.PATİCİK.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Aranızda santa hat çıkan var mı? Varsa kaç tane jewel box sattığınızda çıktı, nasıl çıktı?! bir türlü çıkmıyor deli olacam ya heheh çıktı sonunda :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. [Bu mesaj Sacros tarafından 25 Aralık 2005 05:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar