bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: coliseo67, 24 Aralık 2005 23:12 tarihinde demiş ki: 32 lotto kırdım, 24. yada 25. den sharD çıktı :D ballı olmak başka :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 çok komik durumdayım yaa 786K param kalmıştı tam shard geldi lottodan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yafff herkes elindeki lottoyu kullanıo.Peki bunnarın yenisi çıkmıçak mı hiç?Bana artık hiç çıkmıo lotto falam :( yakın zmnda lotto çıkaran war mı yaratıklardan????[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bende 2000-3000 tane vardı hgepsini attım çöpe :S[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 277 tane kırdım(Her gece bu kadar kırıorum)(JapKO) 4.de shard düştü 8 rogue chitin 6 warriror chitin 4 priest chitin 7 crimson bankanın 2 sayfası kadar fp 0 dan lvl 50 ye kasacak kadar potion,kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar