AnAemiA Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Kısaca Kurt Cobain'in hayatının son bölümünün beyazperdeye aktarıldığı bi film.Ama çıkalı uzun zaman oldu ve türkiyeye gelmedi gelip gelmeyeceği hakkında bilgisi olan varmı sinemayla ilgili bazı sitelerde pek yakında die gösterilmiş ama... Kurt Cobain hakkında baya bilgim var ama bu filminde izlenmesi gerektiğini düşünüyorum Altın Palmiyeyede adaydı[signature][hline]Life... is like a box of chocolates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bulup izlemek lzm.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 İzlemek lazımda türkçe altyazılı veya dublajlı olması lazım. Merak ettim şimdi.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnAemiA Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 www.beyazperde.com da bi kaç küçük açıklama var ama filmin gelip gelmiyeceğiyle ilgili kesin bi bilgisi olan var mı acaba umuyorum gelir..[signature][hline]Life... is like a box of chocolates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar