taro0721 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Yeni başlıorum...şu anda yüklenior ben beleşe alışığım biraz thief açıcam gibi gözüküyor beraber takılcağım biri varmı...Yol yordam göstersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 paticigi takip et, herkes o dediklerini yapmaya calisiyor burda.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taro0721 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Beraber takılacak birini arıyordum herkes benimle takılmakmı istiyo yoksa ? Lafın ne tarafa ben onu anlamadım.. Beleşciliğime diyosan cevabım var.[signature][hline]NE Hunter 60 (Silvermoon) NE Druid 60 (Silvermoon) NE Rogue 44 [Daggerspine] ve birkaç tane uzun kulaklı vatandaş... [Bu mesaj taro0721 tarafından 25 Aralık 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yol yoldam gosterecek birisini ariyorsan emin ol en buyugu ve iyisi paticik. herkes birseyler katiyor, hep beraber kesfediyoruz oyunu. onun icin demistim.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) [Bu mesaj druenler tarafından 25 Aralık 2005 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taro0721 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ben oyun içinde kasdetmiştim.Neyse önemli deel :)[signature][hline]NE Hunter 60 (Silvermoon) NE Druid 60 (Silvermoon) NE Rogue 44 [Daggerspine] ve birkaç tane uzun kulaklı vatandaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar