Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eğitimde Aslanim Anladi gidiceğini :)

Koex

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkada$lar ,
sürekli bu konu hakinda topic aciyorum ama kusura bakmayin sadece sizlerle payla$mak istedim bugun Oğlum Pa$hayi terminal'e götürene kadar saolsun hem araba hem üstüm ba$im mahvoldu , Sabah 10 da kalkmam lazimdi ilk defa böyle bi$i oldu havlamayan köpek havlayip beni kaldirdi , :) $a$irdim gidiceğini anladi herhalde .. Üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum .. çok özlicem koskoca 1 ay dile kolay .. .:) . Kurtoglu eğitim merkezine gönderdim bursada cok güzel cok güvenilir bir yer herkez'e tavsiye ederim . ee artik 1 ay rahatim dermi$im .. Gelsin resimlerini koyucam , Hiç zannetmiyorum beni bu pa$hanin otur diyince oturcani ama :) hadi hayirlisi .

te$ekkürler .[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür .

Liaren ...
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe demek bizim Pa$ha sonunda eğitim kampına girdi.. :) İnsan köpeğine alışınca çok kötü olyor ya. Ev sahibi yüzünden ben de köpeklerimi memlekete yolladığımda çok tuhaf olmuştum. :( Neyse ya bu kadar duygusal olmayalım. Sonunda karşımıza eğitimli bi Pa$ha çıkıcak ya ona bakalım biz :) Bu arada hayırlı olsun demei unuttuk bak.. Hayırlı olsun. :)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..

[Bu mesaj Eraxx tarafından 24 Aralık 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

SAol Eraxx cim da ben hala inanmiyorum bu bizim pa$ha gelicek ben ona OTUR dicem KALK dicem allaa lala :) pff ya ilk aldiğim günü hatirladimda ko$arak pc ba$ina resimleri cektikden sonra pati pet'e koydum :)

Terminaldeki Dayilar

-SİBİRYA KOPEEE DEMİ O
-Evet ..

---------------
-Osman bak isirirlaaaaa
-YOK la onlar bişi yapmiyo bizim dayi olundada var

Pa$ha + Lia (Rott 5.aylik di$i ] oda gitdi eğitime ..[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür .

Liaren ...
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlısı :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah ayrılık zordur :(
görmeye gideceksin sanırım
Ama gelince disiplinli bi köpek olur ::)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Sosyal ağlarda paylaş

yok yok uslu çocuktur bizim Pa$ha kamptan çıksın bi Koex çakı gibi husky olcak o :) Sen otur diyince oturcak kalk diyince kalkacak. Akıllı Pa$ha ya sırf cool olabilmek için çözer o işi ;)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Sosyal ağlarda paylaş

Naci diyorsa öyledir , Zaten husky almamdaki tek sebep senin o profildeki resim :) , Adam o kadar değer veriyorki köpeğine takdir etmek lazim , Almadan öne naci Budy 'e bakip içerleniyordum ama artik Pa$ha & Budy el ele ehehe :)

Saol naci her$ey için..[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür .

Liaren ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eraxx, 24 Aralık 2005 14:22 tarihinde demiş ki:
yok yok uslu çocuktur bizim Pa$ha kamptan çıksın bi Koex çakı gibi husky olcak o :) Sen otur diyince oturcak kalk diyince kalkacak. Akıllı Pa$ha ya sırf cool olabilmek için çözer o işi ;)

Ahaha , :) :) , çikar çikmaz video koyucam . Otur dicem :D
ha bu arada bi ara ben eğitim vermeye çali$iyrdm sadece otur komutunu öğretebildim OSMAN diyodum oturuyodu Bİ TÜRLÜ kalk'i öğretemedim ya :( ama artik gelince görücezz :D[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür .

Liaren ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...