MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 geirmek icin icerim, alt ust beni ilgilendirmez[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 20 den fazla üst var daha hiç alt çıkmadı[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b]
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ikisi çıkınca ne oluyor, ne veriyorlar hiç izlemedim reklamını[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Korku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: forgiver, 24 Aralık 2005 22:43 tarihinde demiş ki: ikisi çıkınca ne oluyor, ne veriyorlar hiç izlemedim reklamını 1 lit. Hediye Coca Cola :Pp Bu arada dun 2 tane aldım bir üst bir alt çıktı gittim bozdurdum :D Bileydim Fotosunu alırdım tuhh[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Doğru bir tespit walla banada hep öyle ya hep üst yada 2li,hiç alt yok.[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me!
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hep üst çıktı bana da hakkaten. adamların işi gücü yok bunu mu hesaplamışlar demiş de birisi hehe adamların işi gücü bu zaten : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
geffen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 herhalde işi gücü o olucak kar etmek için müşteriyi domaltıyorlar. şu şekilde bir çözümü var.. kapaklar hakkında yaratıcı cümleler üretin ve [email protected] şuraya mailler atın.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yaratıcı cümleler üretiyoruz mesela "coca cola o kapaklar var ya o kapaklar validene kapak olsun" yada "coca cola o kapakların alt kısımlarını itinayla validenin altına koyabilirsin"[signature][hline]"Every creature will taste death"
geffen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ahanda yazdım.. baya bir düzeltmem gerekti. aslında küfürlü bir tane yazmak gerekirdi ama.. --[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Öne çıkan mesajlar