MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 geirmek icin icerim, alt ust beni ilgilendirmez[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 20 den fazla üst var daha hiç alt çıkmadı[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ikisi çıkınca ne oluyor, ne veriyorlar hiç izlemedim reklamını[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: forgiver, 24 Aralık 2005 22:43 tarihinde demiş ki: ikisi çıkınca ne oluyor, ne veriyorlar hiç izlemedim reklamını 1 lit. Hediye Coca Cola :Pp Bu arada dun 2 tane aldım bir üst bir alt çıktı gittim bozdurdum :D Bileydim Fotosunu alırdım tuhh[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Doğru bir tespit walla banada hep öyle ya hep üst yada 2li,hiç alt yok.[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hep üst çıktı bana da hakkaten. adamların işi gücü yok bunu mu hesaplamışlar demiş de birisi hehe adamların işi gücü bu zaten : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 herhalde işi gücü o olucak kar etmek için müşteriyi domaltıyorlar. şu şekilde bir çözümü var.. kapaklar hakkında yaratıcı cümleler üretin ve [email protected] şuraya mailler atın.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yaratıcı cümleler üretiyoruz mesela "coca cola o kapaklar var ya o kapaklar validene kapak olsun" yada "coca cola o kapakların alt kısımlarını itinayla validenin altına koyabilirsin"[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ahanda yazdım.. baya bir düzeltmem gerekti. aslında küfürlü bir tane yazmak gerekirdi ama.. --[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar