Daniel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Arkadaslar power supplydaki fan ı temizlerken cıkrattım sora fanı sökerken demirlerini kırdım simdi deistirmessem nolur sonucta cpu da bi fan daha var ve ekran kartında var bi sorun olurmu[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 PSU'da ki fan PSU içindir. Kasada ki diğer herhangi bir eleman için değildir. Sakıncalı. Kasanın kapağını açık bırakıp, arka kısımdaki (PSU'nun altında bir yere denk gelen) diğer kasa fanını çıkarıp geçiçi bir çözüm olarak PSU'ya takabilirsin. PSU fanı olmadan uzun süre açık tutma. Hatta mümkünse hiç açık tutma. Fan 3-5 dolar birşey. PSU daha pahalı. Durup dururken masraf çıkarma kendine. Diğer parçalarından olma ihtimalinde var tabi psu uçtuğunda.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Masraf ne kelime evi yakabilirsin Fan durduysa ısıdan yakarsın makinayı, içeri miçeri gidersin odada ufakçaplı yangın büyür ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Aman kardeşim sen bir fan alıver.Girme Riske elektirikle oyun olmaz.[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 PSU fansız çalıştırmanı kesinlikle önermem. helede oc li bir donanım varsa[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yaptım psu yuı arkadaslar varya 5 dk fansız calısmıs nası ısınmıs yanıyodu[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar