dunno Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 acıyorum yeni sayfayı ve dusunceler gelir.. bekliyorum dusunmeden ve; yazılır.. yazıyorum sadece tuslara dokunuyorum ve birikmisler dokuluyor. sonra alışılmadık bir kac cumle.. ki orjinal olsun bu sefer de.... sonra sonuca ulasıyorum. ana dusuncemiz olmalı her cumlede... ama yargı ikinci amac bende... esas olan konusmak... dokmek icini... döküp dükülüp taşmak
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yine yargı..cık cık cık. acımasız yazın nerde?[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
dunno Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 amaçsız.. acımasiz diil.. onu da yazariz=)
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 aaaaaaaaa....tüh!:P pardon:D...nassı ölle okudum..alla alla..[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Öne çıkan mesajlar