cenx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 birisinin bağlantısını sınırlamak istiyorum bu konuda bilgisi olan varmı? modem us robotics.[signature][hline]Yerde Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Sınırlamak derken nete hiç girmemesini mi istiyorsun ? Yoksa belli bir kota kadar interneti kullanmasını mı ?[signature][hline]Ultima Online RunUO Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 evet ya bende ablamla kullanıyorum 512 ben 400 ünü alsam o 112 sini alsa? (modem CNet)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 modemin kendi içinden yapabileceğini en azından piyasada satılan 100$ civarı modemlerin yapabileceğini sanmıyorum, araya dağıtıcı bir makina koymadan zor. bir makina alacak interneti dağıtacak olabiliri budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 netlimiter işini görmez mi ?[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 böyle ablayla kullanma gibi bir durum varsa çaktırmadan netlimiter tarzı programlar yüklenebilir. ille de modemden yapılması gerekmez.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yok komsunun cocuu dersler için kullansın die bi kablo yolladımda dl mi yapıo nedir çok yiyior. e şimd ibi kere verdik bi süre geri istemekte olmaz belirli bi miktar kısmak istiyorum misal. ama net limiter felan kuramam oraya daha pratik bi çözüm varmıdır acaba. 512 adsl var 45 le dl yaparken 30 a indi ortalaması... buda normal exporer gezerken becerilecek iş deil kesin dl yapıo. :D[signature][hline]Yerde Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: çaktırmadan netlimiter tarzı programlar yüklenebilir. ha abla konuya hakim değilse bu da çözüm elbette, bizim evde olmuyor böle şeyler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: cenx, 24 Aralık 2005 16:25 tarihinde demiş ki: yok komsunun cocuu dersler için kullansın die bi kablo yolladımda dl mi yapıo nedir çok yiyior. e şimd ibi kere verdik bi süre geri istemekte olmaz belirli bi miktar kısmak istiyorum misal. ama net limiter felan kuramam oraya daha pratik bi çözüm varmıdır acaba. 512 adsl var 45 le dl yaparken 30 a indi ortalaması... buda normal exporer gezerken becerilecek iş deil kesin dl yapıo. :D E gidip söyle. Bak download yaparken yakaladım uslu dur diye : p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Geek Modemim var bende aynı şeyi yapmak istiyordum.Tam sınırlama değilde onun bağlantısını kesebildim sadece modem üzerinden.Modemin sayfasının Lan kısmından User Mode kısmını Single yapip modeme reset atarsan (Yaparken onun pcsi kapali olmalı galiba) sen tekrar User Mode ayarını Multi User yapana kadar internete giremior.Belki senin modemdede olur.[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! ---------------------------------------- BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Küçükken Domuza Domzi derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 İnternete hiç erişememesini istiyorsan. Ve bu kişi yazılımdan pek anlamıyorsa zone alarm kur. Durdur internete erişimi.[signature][hline]Fake_Malkavian3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Ultima Online RunUO Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bilgisayarım sağ tık yönet eylem>başka bilgisayara bağlan sonra sağ tık yap konsol iletisi gönder diye bişey var ordan uyar :)[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 abi pcler bağlı deil sadece modemimden ona bi hat gidiyor. + biliyorum cocuk dışarda kar topu oynuo babası yapıo ne yapıosa :D[signature][hline]Yerde Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ahahahah :lol: gizemli baba[signature][hline]SATILIK GUILD WARS ACCOUNT 40YTL.(iletişim için pm atın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar