Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 adsl modem 2 kullanıcı. bağlantı sınırlamak?

cenx

Öne çıkan mesajlar

yok komsunun cocuu dersler için kullansın die bi kablo yolladımda dl mi yapıo nedir çok yiyior. e şimd ibi kere verdik bi süre geri istemekte olmaz belirli bi miktar kısmak istiyorum misal. ama net limiter felan kuramam oraya daha pratik bi çözüm varmıdır acaba. 512 adsl var 45 le dl yaparken 30 a indi ortalaması... buda normal exporer gezerken becerilecek iş deil kesin dl yapıo. :D[signature][hline]Yerde Cenx
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenx, 24 Aralık 2005 16:25 tarihinde demiş ki:
yok komsunun cocuu dersler için kullansın die bi kablo yolladımda dl mi yapıo nedir çok yiyior. e şimd ibi kere verdik bi süre geri istemekte olmaz belirli bi miktar kısmak istiyorum misal. ama net limiter felan kuramam oraya daha pratik bi çözüm varmıdır acaba. 512 adsl var 45 le dl yaparken 30 a indi ortalaması... buda normal exporer gezerken becerilecek iş deil kesin dl yapıo. :D
E gidip söyle. Bak download yaparken yakaladım uslu dur diye : p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

Geek Modemim var bende aynı şeyi yapmak istiyordum.Tam sınırlama değilde onun bağlantısını kesebildim sadece modem üzerinden.Modemin sayfasının Lan kısmından User Mode kısmını Single yapip modeme reset atarsan (Yaparken onun pcsi kapali olmalı galiba) sen tekrar User Mode ayarını Multi User yapana kadar internete giremior.Belki senin modemdede olur.[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!!
----------------------------------------
BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
Küçükken Domuza Domzi derdim.
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarım sağ tık
yönet

eylem>başka bilgisayara bağlan

sonra sağ tık yap
konsol iletisi gönder diye bişey var ordan uyar :)[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...