Aykan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Arkadaşlar Artık bıktım ne yaptıysam fayda etmedi Her explorer açışımda bu banerdan çıkıyor. Yardımlar için şimdiden teşekürler. [spo1=Bknz][/spo]Not:Arkadaşlar Acil yardım bekliyorum Lütfen.. [signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı[Bu mesaj Aykan tarafından 24 Aralık 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Windows'u güvenli kipte başlatıp Hijackthis ile temizlemeyi dene.[signature][hline]ewq
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bununla napabilirim nası kullanırım[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bak bence sorunu şöle kökten çözebilirisn.. http://www.mozilla-europe.org/tr/[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 temiz bi format xp+sp2+firefox+avast hiç bi sorunla karşılaşmadım..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 firefoxmu kullnayım Edit:Efet Kullanmaya başladım 1000 kat daha iyi tavsiye edilir :) [signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı [Bu mesaj Aykan tarafından 24 Aralık 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sephrioth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Microsoft Antispyware kurmanı tavsiye ederim.Google'dan aratıp yükle microsoft.com'dan yükleyabilmek için lisanslı xp istiyo..kolay gelsin
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 imesh falan mı yüklü makinende ?[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Formatla gitsin.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 free-av.com'dan avguard indir, onunla tarat spysweeper'ı indirip tarat, ad-aware'i indirip tarat daha sonra firefox'u sil, maxthon indir, yükle. ie mimarisi üzerinde sorunsuz sörf yap.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız:
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 firefox..[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yahoo'nun toolbarı var. içinde spy arama özelliği ve pop-up engelleme özelliği var. internet explorer'a integre edilebiliyor. gayet kullanışlı ve güzel.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Öne çıkan mesajlar