Aykan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Arkadaşlar Artık bıktım ne yaptıysam fayda etmedi Her explorer açışımda bu banerdan çıkıyor. Yardımlar için şimdiden teşekürler. [spo1=Bknz][/spo]Not:Arkadaşlar Acil yardım bekliyorum Lütfen.. [signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı[Bu mesaj Aykan tarafından 24 Aralık 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Windows'u güvenli kipte başlatıp Hijackthis ile temizlemeyi dene.[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bununla napabilirim nası kullanırım[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bak bence sorunu şöle kökten çözebilirisn.. http://www.mozilla-europe.org/tr/[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 temiz bi format xp+sp2+firefox+avast hiç bi sorunla karşılaşmadım..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 firefoxmu kullnayım Edit:Efet Kullanmaya başladım 1000 kat daha iyi tavsiye edilir :) [signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı [Bu mesaj Aykan tarafından 24 Aralık 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Microsoft Antispyware kurmanı tavsiye ederim.Google'dan aratıp yükle microsoft.com'dan yükleyabilmek için lisanslı xp istiyo..kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 imesh falan mı yüklü makinende ?[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Formatla gitsin.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 free-av.com'dan avguard indir, onunla tarat spysweeper'ı indirip tarat, ad-aware'i indirip tarat daha sonra firefox'u sil, maxthon indir, yükle. ie mimarisi üzerinde sorunsuz sörf yap.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 firefox..[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yahoo'nun toolbarı var. içinde spy arama özelliği ve pop-up engelleme özelliği var. internet explorer'a integre edilebiliyor. gayet kullanışlı ve güzel.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar