druenler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bayagi bir once hasmez yollamisti bi post linki. gecenin bi yarisi degil apartman mahalleyi ayaga kaldiracak seklinde kahkahalara bogmustu. neyse, girelim konumuza. http://forum.paticik.com/view.php?id=158712&p=2643181#p2643181 sanirim soz konusu heronun nerden geldigini acikca belli ediyordur su post (emege saygi repe rep) url]http://forum.paticik.com/view.php?id=158618&p=2641476#p2641476[/url] bu bomba post ile baslamak istiyorum. 40 yillik boardcuyum boyle post gormedim sendromu yasatan, sanati, hirsi, esprituel yaklasimi bi arada gorebileceginiz muk-kemmel bir post. cumle cumle incelemek istiyorum. "Ucuncu_Deli kardeşim senin kadar ASALAK 1 insan görmedim a.q hayatımda..." acik sozluluk, durustluk ve tepki. aradaki bir yerine yazilan 1 new generation durumunu gosteriyor. "Anlattığın şeylere bak" bir kez daha dusunuyor burada bir onceki yazilanlari. gecmisi sorguluyor, dunya ustunde ki adaletsizligi. sessizlige gomuyor kendini.. "La skerim oyununuzuda sopunuzu da a.q" ve sessizligin derinlerinden gelen cinnet, isyan, baskaldiris. tamamen etki-tepki. cekinmeden kufuru patlatiyor, haykiriyor tum dunyaya. "Biz girelim oyuna 1 sene oyna boştan yere ban ye itemler silinsin. Sizin gibi ipne evlatları char edit falan yapsın." adaletsizligi bir kez daha sorguluyor. dogrulari tokat gibi carpiyor namussuzlarin, hak yiyicilerin suratina. asi, hircin ama o kadar da dogru. "A.q sizin nasıl insansınız Tuhhhhh kalıbına sokam senin" aman tanrim iste o bolum. 21. yuzyilin en mukemmel betimlemesi. tukurme efekti ile bir sanat. tuh diye gecistirmiyor, ah o vurgu. yillardir insanlarin text olarak sesli eylemleri canlandirmasini bir anda bosa cikartiyor. picasso'nun herhangi bir tablosunda gorebileceginiz kadar anlatim, saheser. maalesef bu arkadasimiz daha kesfedilmeden tarihin karanliklarina gomuluyor, fakat o hala icimizde bir yerde. yillardir ugrasmiyordum da inanilmaz kitlenmis kalmisim. unutmusum gitmis. bir kez daha okuduktan sonra bir daha denememek en iyisi sanirim :)[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez)
Öne çıkan mesajlar