Phlox Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 son birkaç haftadır gerek wow olsun gerek başka programlar olsun hepsi kasarak çalışıyo. ilk defa üstüste 3-4 defa elektrik kesildiğinde oldu. ups de olmadığı için kesin birşey hasar aldı ama ne olduğunu bilmiyorum. harddisk eskisinden fazla ses çıkararak çalışıyo ve daha fazla işlem yapıyo herhangi bir şey yaparken(bir programı veya oyunu açarken yada dosya taşırken). bu elektriklerden kaynaklanan bir sorun sanırım fakat harddisk mi işlemci mi ramler mi hasar aldı bir türlü anlayamadım. sizce sorunum nedir ? harddiski yeni almıştım, ramler de yeni sayılır.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. [Bu mesaj Phlox tarafından 24 Aralık 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 elektirik kesintisi yuzunden hdd'de bad sector oluşmuş olabilir..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar