Bertone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 yaa arkadaslar bnm bi writer war ole yawas yasmasının sebebi nedir mesela 700 mb tı 15 dk de yasıo cd den cd ye de hd den cd ye de neden dir bu bi bilgi werebilir msniz writer 52x 24x 52x asus ama neden anlayamadık bi yardım plzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 çünkü cğou yeni nasil CD-writer cd'ini yazım hızını tespit edebiliyor... sen de noName alacağına git TDK al 40x'le çek.....[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 21 August 2003 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 noname almadım ki ben yaa princo ,tdk ,diamond bunların hepsinde de yakhtı yane ben bu isi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar