Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Blessed Upgrade Scroll almaya gittim. Pre var 2m 160k yazıyodu aldım. Not Enought Coins diyo. Acaba normal üyelere satılan fiyattan mı satmaya çalışıyo bu alçak charon :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 benim bildigim npc den bişi alırken bi indirim yok ?D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 normalde ne kadar yazıyor charon da bus un fiyatı bende 2.160.000...[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iconain Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sanırım olympia'da scroollar biraz ucuz Charon'da.. örneğin low class upgrade scrool da 9k[signature][hline]Server : Beramus/Olympia Irk : El Morad / Karus Job : Kasar Hood / Hunter Level : 6* / 5* NP : 25***/ 100 :D ID : KasperSky / ::BlackShadow:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar