shimana Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 civilization 4 ü bi arkadaşın bilgisayara yükledik. az oynadım gerçi ama din seçmeyi veya değiştirmeyi çözemedim. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god
odchu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yukardaki küçük menülerde din simgesi var, iki elini kavuşturmuş şekilde; ordan değiştirebilirsin. Ancak o dinin topraklarında yayılması ya da onu senin bulman gerekli..[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91
shimana Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 eywallah. ben de din menüsünü biliyorum. ama ondan sonrasında budizmi falan buldum ama değiştiremedim. gerçi çok kasmadım oynamadım. heralde çözerim oynayınca.[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 2 yolu var... Bir tanesi odchu nun dedigi gibi topraklarina yayilmis olmasi ve "convert" olayi... Digeri ise dini kendin bulman[signature][hline]Bal adam...
Öne çıkan mesajlar