Jachyra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sabahın göz kamaştıran ışıklarında yürüyorum... Yıllardır özlediğim tatil günü havası var. Ama gideceğim yer biraz karlı. Uzun zaman sonra ilk defa, Aşkın kalbimdeki kilerden cıkıp, Salona oturduğunu hissediyorum... Adımlarımın karda çıkardığı ses, Kulağıma "salak oğlan" diye fısıldıyor.. Arkama baktığımda izler soru işareti oluyor.. Her an her yerde benim düştüğüm duruma Nasıl düştüğümü soran, Nasıl kurtulamayacağıma dair bahse giren, Nasıl ezileceğime ağlayan veya gülen, Nasıl seni sevdiğimi bilen, Nasıl öleceğimi bilen herşey var.. Bunları bilmeyen bi sen varsın :) Ya boyle bi yaziyi ilk defa yaziyorum cok icimden geldi aham saham bisi olmuo ama dedim madem gelmis bi ilham yazmisim burayada yaziimde goruslerinizi ogrenirim cok degerli olacaktir elestiriler simdiden saolun :)[signature][hline]Cin coylar heb burdalardi... Ama biz goremedik..
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hoş ve nadir olmuş, ellerine sağlık.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ewt çok hoş olmuş..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Öne çıkan mesajlar