miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 insan kendini kötü hissediyor thief olunca yav ... az önce geyik bir hunter ve 2 tane hatundan oluşan 2 yıldızlı bir kervanı dağıtıp mallarını aldım ve arazi oldum. aşşadan bu son paramız alma, yapma etme ne olur dediler,bende duygulandım tam malları dağıtırken başka biri gelip beni kesti. bu sefer benimle dalga geçtiler noob lmao rofl vs benzeri eşliğinde. kalktım tekrar koştum mekana, elemanlar hala tıngır mıngır gidiyorlar. tekrar dağıttım, bu sefer fena saydılar arkamdan ama imana gelmedim :D ama şimdi kötü hissediyorum kendimi, tamda yaklaşmıştı kızlar jangana ... ne hayalleri vardı kim bilir, belki de ... belki de ... elixir weapon alacaktı bu seferin parasıyla ve +2 silahını +3 yapıcaktı .. *!snıf snıf ...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blaco Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 e abi madem thief sin katlancan artık oyle duygulara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 evet ya aynı şeyleri ben de yaşadım dün. birinin malları indirdim adam pilis pilis deyip duruo. içim acıya acıya çaldım ama bu oyun yaw. bizim de mallarımızı goturduler zamanında[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hiç ultima oynamadınız galiba : )[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ultima sux :X[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 madem thiefsin koyver gitsin...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 off ultimada madende çalışırken bir duygu sömürüsü yapardim kesemezdi hiçbi pk beni :) ahh ah ne günlerdi gelmediki öyle bi oyun bi daha...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bende denedim thief'de yahu zor bi olay. mesela 1 star yapiyor adam, moblara yatmis. zaten 2 kurus para alacak o mallardan. thief modda gorunce beni omg :( diye yazdi ki icim ciz etti. hunter'larla kapismak haricinde zevki yok.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ahaaha bide thiefler hunter görünce öyle güzel kaçıyorlarki :P[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: senko, 22 Aralık 2005 20:58 tarihinde demiş ki: ahaaha bide thiefler hunter görünce öyle güzel kaçıyorlarki :P valla ben onumde kaçan çok hunter gordum[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noregret Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 20 den sora hemen thief olmaya kalksak cok zorlugu varmı? ayrıca 2 yıldızlı bi kervana daldık dielim maximum kac puan alıoruz?[signature][hline]live free,die well.. ---- nick: MrBoom server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 black suit ile black devil suit arasında para farkı dışında ne fark var?[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Tam olarak doğruluğunu kimse bilmiyor ama 1m lik olan suit sizi radardan kaldırıyor fakat 1m lik hunter giysisi varsa o da tekrar radarda görüntülüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 20de thief olursun ama fazla aksiyon yapamazsın, genelde level 30+ hunterlar yakalarsa seni kaçma şansın bile olmaz... 30dan sonra thiefliğe soyunman senin için daha hayırlı olur . not : 30 oluncada bitmiyor iş, illa tek vuruş çeken 40+ bir huntera denk gelirsin :) said: noregret, 22 Aralık 2005 22:24 tarihinde demiş ki: 20 den sora hemen thief olmaya kalksak cok zorlugu varmı? ayrıca 2 yıldızlı bi kervana daldık dielim maximum kac puan alıoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 troy da tuan adında lvl 50 bi thief var adam harbi pis vuruyo force kullanmadan tek vuruşta alıyo beni [Bu mesaj neter_ tarafından 23 Aralık 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yaw 20 olunca direk trader oldum para kasam die. yanıma 1 deve almışım:D 2. köye dogru moblar kesti beni. mumkun deil yaw kesemem ben onları. kacamıyomda:( Nova atıyo serefsizler.. 20 lvl de nasıl trader olurum bilen warsa sölesin pls....[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 194k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher SATILIK ! www.clanlasombra.tk Nick : ColdStrike Lvl : 20 Class : Pacheon + Cold Server : Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 güzergahını değiştir, sen direk earth taoistlerin olduğu yoldan gitmeye kalkmışsın :) daha az riskli olan yollardan gitmeyi dene, downhangin southgate çıkışına direk giden yol biraz daha güvenlidir . genelde sana earth ghostlar tebelleş olur yolda, ağır zırhlar giyerek tabana kuvvet yaparsan yırtman kolay olabilir. ha kaçayım derken karşına 3-4 tanesi çıkarsa kurtuluşun yok :) yolları incele ilk önce, yada yolları incelemeden level kas level 25/26 civarı rahat geçersin oraları ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: DaggerPhobia, 23 Aralık 2005 23:47 tarihinde demiş ki: Yaw 20 olunca direk trader oldum para kasam die. yanıma 1 deve almışım:D 2. köye dogru moblar kesti beni. mumkun deil yaw kesemem ben onları. kacamıyomda:( Nova atıyo serefsizler.. 20 lvl de nasıl trader olurum bilen warsa sölesin pls.... kesin kez yoldan cikma. kestirme yapayim surdan gideyim yapmayacaksin. cok ama cok zorda kalmadigin surece durma. sadece npc thiefleri kes sonra yoluna bak. atin yada devenin ustunde degilde onunde kos. ara sira kontrol et npc thief var mi diye o kadar. ne kadar cok durursan o kadar zor duruma dusersin.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Tamam bende guney kapıya giden yoldan gittim. o taoistlermidir nedir indim attan kacıyodum once atımı sorada beni kestiler... biri resledi sonra bidaha kestiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 earth ghost falan sinir ediyo beni :( peşinide bırakmıyo bide hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 valla oyun şu anda öyle bir haldeki, hiç çekilmiyor. bütün gün oyuna 2 kere girmeyi başarabildim, bir sürü harcadığım potların yanına 2 kerede öldüm, öldükten 2 saniye sonra dc ... thieflik filanda yaptırmıyor adama oyun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 abı bu kadar rıske gırmeye degıyormu pekı 300 g ye goturdugun malı 3 katına falanmı satıyorsun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar