Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

thieflik

miralkoli

Öne çıkan mesajlar

insan kendini kötü hissediyor thief olunca yav ...
az önce geyik bir hunter ve 2 tane hatundan oluşan 2 yıldızlı bir kervanı dağıtıp mallarını aldım ve arazi oldum. aşşadan bu son paramız alma, yapma etme ne olur dediler,bende duygulandım tam malları dağıtırken başka biri gelip beni kesti. bu sefer benimle dalga geçtiler noob lmao rofl vs benzeri eşliğinde. kalktım tekrar koştum mekana, elemanlar hala tıngır mıngır gidiyorlar. tekrar dağıttım, bu sefer fena saydılar arkamdan ama imana gelmedim :D

ama şimdi kötü hissediyorum kendimi, tamda yaklaşmıştı kızlar jangana ... ne hayalleri vardı kim bilir, belki de ... belki de ... elixir weapon alacaktı bu seferin parasıyla ve +2 silahını +3 yapıcaktı ..

*!snıf snıf ...*
Sosyal ağlarda paylaş

off ultimada madende çalışırken bir duygu sömürüsü yapardim kesemezdi hiçbi pk beni :) ahh ah ne günlerdi gelmediki öyle bi oyun bi daha...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

bende denedim thief'de yahu zor bi olay. mesela 1 star yapiyor adam, moblara yatmis. zaten 2 kurus para alacak o mallardan. thief modda gorunce beni omg :( diye yazdi ki icim ciz etti. hunter'larla kapismak haricinde zevki yok.[signature][hline]Nick: MrAltun
Lvl: 3x
Clan: DreamZ
Server: Aege

(Roguenler/Diez)
Sosyal ağlarda paylaş

20de thief olursun ama fazla aksiyon yapamazsın, genelde level 30+ hunterlar yakalarsa seni kaçma şansın bile olmaz... 30dan sonra thiefliğe soyunman senin için daha hayırlı olur .

not : 30 oluncada bitmiyor iş, illa tek vuruş çeken 40+ bir huntera denk gelirsin :)

said:
noregret, 22 Aralık 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
20 den sora hemen thief olmaya kalksak cok zorlugu varmı? ayrıca 2 yıldızlı bi kervana daldık dielim maximum kac puan alıoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw 20 olunca direk trader oldum para kasam die.
yanıma 1 deve almışım:D
2. köye dogru moblar kesti beni. mumkun deil yaw kesemem ben onları. kacamıyomda:(
Nova atıyo serefsizler.. 20 lvl de nasıl trader olurum bilen warsa sölesin pls....[signature][hline]Nick : DaggerPhobia
lvl : 62
Class : Shadow Vain
Np : 194k
Clan : :::Lasombra:::
Server : Cypher
SATILIK !
www.clanlasombra.tk

Nick : ColdStrike
Lvl : 20
Class : Pacheon + Cold
Server : Troy
Sosyal ağlarda paylaş

güzergahını değiştir, sen direk earth taoistlerin olduğu yoldan gitmeye kalkmışsın :) daha az riskli olan yollardan gitmeyi dene, downhangin southgate çıkışına direk giden yol biraz daha güvenlidir . genelde sana earth ghostlar tebelleş olur yolda, ağır zırhlar giyerek tabana kuvvet yaparsan yırtman kolay olabilir. ha kaçayım derken karşına 3-4 tanesi çıkarsa kurtuluşun yok :)

yolları incele ilk önce, yada yolları incelemeden level kas level 25/26 civarı rahat geçersin oraları ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DaggerPhobia, 23 Aralık 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
Yaw 20 olunca direk trader oldum para kasam die.
yanıma 1 deve almışım:D
2. köye dogru moblar kesti beni. mumkun deil yaw kesemem ben onları. kacamıyomda:(
Nova atıyo serefsizler.. 20 lvl de nasıl trader olurum bilen warsa sölesin pls....

kesin kez yoldan cikma. kestirme yapayim surdan gideyim yapmayacaksin. cok ama cok zorda kalmadigin surece durma. sadece npc thiefleri kes sonra yoluna bak. atin yada devenin ustunde degilde onunde kos. ara sira kontrol et npc thief var mi diye o kadar. ne kadar cok durursan o kadar zor duruma dusersin.[signature][hline]Nick: MrAltun
Lvl: 3x
Clan: DreamZ
Server: Aege

(Roguenler/Diez)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...