Asgard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 45 yasındaki kadına millet tapıyo bende bunun makyajsız halini gorun diyorum burdakilerin sharon stonenin oyunculuguyla ilgilendiginide sanmıyorum[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla...
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Taptığımı kim cıkardı ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 mayhem lafı genel anlamıyla kullandım istersen üstüne alınma[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla...
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Peki pardon o zaman =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page
Way Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bize ne makyajsiz halinden? gordugumuz kadarıyla eli yuzu duzgun bi kadın niye begenmiyelim?senin icin birinin guzel olması icin ne gerekiyo?
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ya tamam simdi sharon stone için degmez arkadaslar =P[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 adı üstünde sharon taş[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b]
Öne çıkan mesajlar