texas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Beyler şifreler mynete gelmiyorsa neden şifreler deişiyor anlamakta zorlanıyorum.O zaman kardeşim myneti kabul etmeyin bizde hotmaili yazalım.Baştan uyarın.Bu kadar emegin sonu bu mu yani.Artık mynete gelmicekmi? (Mynet üyeleri bence direk üyeliginizi iptal edin) :( cvplarını bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Gelmediini bilmene rağmen ne cvp bekliorsun geçmiş olsun :([signature][hline]Kurtardım Sayılır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
texas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 offf bilgin yoksa kapa çeneni bilgisi olanlar cvplasın bana bişey ögretmek için atmayın şifresi gelenler weya bilgisi olan arkadaslar cvp plzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 2 kere şifre değiştirdim MYnet e gelmediini biliorm pfff[signature][hline]Kurtardım Sayılır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar