battaltemet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 beyler farkettiniz mi bugun tum serverlar yeni yıl icin suslenmis yıl basi serefine snow man ler cıkmıs onlari kesiyosun icinden hediye paketi cıkıo kurban bayramindada KOC mu kesiyoruz icindende et mi cıkıyor lutfen cevap yazin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben farkedemedim valla ya siz?[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np polifonik_osuruk 62 Elemental Lord 193370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 walla poli al benden de o kadar...[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kurban bayramı ve koclar için tebrik ettim[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iconain Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 olamaz böyle bişey yapma :D[signature][hline]Server : Beramus/Olympia Irk : El Morad / Karus Job : Kasar Hood / Hunter Level : 6* / 5* NP : 25***/ 100 :D ID : KasperSky / ::BlackShadow:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chaichan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ooohoo olum o kurban bayramı deil her zaman vardı Bkz:Tyan & Tyan Meat(ama caiz deil nede olsa domuz yanii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bunları abyss gibi kırdırıyosun... biz bugün c'de 46 tane kırdırdık(haywan gibi 4 saat bunlardan kastık:)) çıkan itemler: 1*rouge chitin pad 1*priest chitin paulduron bir tomar warrior ve rouge fp bir tomar kardan adam bir tomar hp ve mana pot... ayrıca 200 küsür lotto kırdırcaz. fakat zaman yetmedi. hazırladaık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar