loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Arkadaşlar Samsung P510 telefonum var ve yeni Laptop aldım. Dışarda olduğum zamanlar GPRS yoluyla Laptoptan dı internete bağlanmak istiyorum. Fakat galiba önce telefonumu modem olarak tanıtmam gerekiyormuş ve cd lazımmış. Peki ben internetten Samsung P510 u bilgisayara herhangi bir yazılım bulabilirmiyim . Daha önce yapan bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Herhangi bir yazılım kullanmadan tanıdı galiba. Fakat bilgisayardan her hangi bir şey gönderemiyorum. Reddediliyor, neden acaba ?[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar