Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 fortis gazoz kupası. :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Loli-pop, 21 Aralık 2005 22:31 tarihinde demiş ki: maç hiç iyi deildi ya.. fenerbahçe hiç oynayamadı adam gib.. bu arada cavcava amma küfür ettik yaw..ama sonuç itibariyle bende ses kalmadı ama sonunda da yenildik..elde bişi kalmadı..:( valla bi gs li olarak fb taraftarının küfür konusundaki tutumunu beğeniyodum ama demek ettiniz bu macta küfür bi anlamı kalmadı. ha cavcav haketti haketmedi orası ayrı konu.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Nicolas, 23 Aralık 2005 01:52 tarihinde demiş ki: kardeşim fb maçına niye gslı bjklılar yorum yazıyolar.biz gs bjk maçına yorumm yazdıgımızda suç oluyo.herkese eşit davranılsın.gs lılar ayrıcalıklı gibi.bnedenide apaçık ortada. Saçmalama sen de. Forum burası özel alan değil. Kuralların dışına çıkılmadığı sürece isteyen istediği başlık altına yorum yapabilir.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya nsl yenildik biz yakışmıyo bize...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 antepim nası çaktı be hawyyyyyytttt.. ulan bu şehirden nefret etmeye başladımda,takımı bomba yaw:) iddiada 150 kağıt verdi bana saolsun:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 fener kızmıymış ben onu futbol takımı olarak biliodum aaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Lucky, 22 Aralık 2005 18:49 tarihinde demiş ki: said: zebby, 22 Aralık 2005 16:01 tarihinde demiş ki: bi fbli olarak türkiye kupasını almamak hiç koymuyo umrumda bile diil FORTİS türkiye kupasını almamız alsak sokaklara cıkıp heyo heyo dien bi fenerli olacagını da sanmam eee zaten hiç bi kupayı alamıonuzkiii.. arada bi türkiye şampiyonluğu işte kaç sendir avrupada bi başarı bile yokk... bide türkiye kupasını küçümser ayaklarına giriosunuz... :) en son yayla kupasını almştınız dimi :) = jnms k3nkt0r gs de kac yıldır avrupa yuzu gormuyo nolcek simdi : / ? tabi sampiyon olsanız bile avrupaya gidecek bilet parası bulabilir misiniz orası da mechul : / arabir sampiyon oluyo diyosunda fb en cok sampiyon olan takım yaws b@b yapma etme plz ok3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 toggie misin kimsin sen? ağır ol biraaz.. saçmalayan sensin.. ben,im lafıma atlama.[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Way sen önce bi yazmayı öğrende ondan sonra.....en azından biz avrupaya gittiğimizde başarılı oluoruz sizzz sıfır çekip dönüyosunuz avaraj takımı... bizim evet maddi prblemlerimiz var ve halen daha size rakibiz şampiyonluğa oynuyourz utanın bea........[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ahah utandık :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Lucky, 22 Aralık 2005 18:49 tarihinde demiş ki: eee zaten hiç bi kupayı alamıonuzkiii.. bu cumleyi kurduktan sora bana yazmayı ogren diyosan yazık gunah :) k3nk biizzzz deee siziiii hep yeniyoruzzzzzz nolceeekkk bu gsss ninn halliiiii!! lol be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar