trash_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 arkdaşlar bilgisayarımda bir linux disk alanı var. ve ben bunu windowsa çevirmek istiyorum. winxp cd si ile boot etmek dışında, windows üzerinden nasıl çevirebilirim. saygılar. :D[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sistemin win2000 ve sonrası bir sürüm ise Bilgisayarım simgesine sağ tuş ile tıklayıp, Yönet'i seçip, çıkan panelden de Disk Yönetimi'ni seçip halledebilirsin. Ama dikkat et. Boot kısmını linux'un loader'ı yüklüyorsa silince sorun çıkar. (XP olduğunu varsayarsak) XP cd'si ile açıp tekrardan mbr kaydı yazdırman gerekir.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 mbr kaydı içinde windoz cd si ile boot edip onar kısmına orada fixmbr fixboot bootcfg gibi komutlarla boot olayını ayarlayabilirsin[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 walla xp cdmin nerelere kaçtığı allah kerim. xp kurtarma konsolunu çektim netten onla hallettim.. saolun arkadaşlar.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar